ΑΤΤΙΚΗ

Η Χημική βιομηχανία VITEX διακρίθηκε ως Best Workplace 2021-Μία από τις 10 καλύτερες εταιρείες για εργαζόμενους στην Ελλάδα

Από τον Αρμόδιο Γιαννίδη ceo της Vitex

“Οι εργαζόμενοι μας κατέταξαν την VITEX

ως ένα Best Workplace στον διαγωνισμό Great Place to Work. Δύσκολη διάκριση για μία χημική βιομηχανία εν καιρό πανδημίας – πολλαπλάσια υπερηφάνεια όντας η μοναδική μεταποιητική στις διακριθείσες και από τις ελάχιστες Ελληνικές οικογενειακές.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα μας, που ανέδειξε τη Vitex ως 1 από τις 10 καλύτερες εταιρείες για να εργάζεται κάποιος στην Ελλάδα!

Οι “ανθρώπινες συνθήκες εργασίας”, οι “κοινοί στόχοι και το ομαδικό πνεύμα”, αλλά και το ότι “αντιμετωπιζόμαστε όλοι το ίδιο”, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που όλοι μαζί σήμερα απολαμβάνουμε αυτήν τη διάκριση. Η αναγνώριση αυτή είναι για εμάς τιμή αλλά και δέσμευση να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι!”

Εταιρεία χημικών · Οικοδομικά υλικά · Διακόσμηση σπιτιού

Η Vitex, η πιο καταξιωμένη ελληνική εταιρεία χρωμάτων, βρίσκεται στην καρδιά του Έλληνα καταναλωτή από το 1960. Εμείς στη Vitex αγαπάμε μια ζωή γεμάτη από χρώμα και φανταστικές αποχρώσεις και για αυτό πάντα θα λέμε, Βάψε ό,τι θες…μόνο με Vitex!

Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητα μας το 1932 με υλικά μόνωσης κτηρίων και συνεχίσαμε το 1960 στη δημιουργία του πλέον καινοτόμου και μοναδικού για την εποχή χρώματος Vitex, που έδωσε λύση στη μείωση του χρόνου βαφής, εξαιτίας των ταχυστέγνωτων ιδιοτήτων του και της υψηλής του ποιότητας.

Έχουμε ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και ταξιδεύουμε τα Ελληνικά χρώματα Vitex σε όλο τον κόσμο, μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στη Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία αλλά και σε περισσότερες από 17 χώρες.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διακόσμηση και προστασία κτηρίων και σκαφών μέσω:

– Της ολοκληρωμένης γκάμας χρωμάτων και του συστήματος αποχρώσεων VITEX

– Του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης VITEXTHERM

– Των ασφαλτικών και μονωτικών προϊόντων HERMES

– Της νέας και πιστοποιημένης γκάμας ναυτιλιακών υφαλοχρωμάτων σκαφών EUMARIA

Η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και προσήλωση στην ικανοποίηση των πελατών μας, η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, η εφαρμογή έντιμων και υπεύθυνων πρακτικών και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του οράματος και των αρχών μας, εδώ και 85 χρόνια.

http://www.vitex.gr/

21 0558 9400

Αποστολή μηνύματος

info@vitex.gr

 

Δείτε εδώ το video

https://www.facebook.com/vitexgr/videos/335795281302971

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top