ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Πρόεδρος ΒΕΠ Γιώργος Παπαμανώλης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά

Έντονη δραστηριότητα από τον Πρόεδρο Β.Ε.Π. Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα

Δυναμικά συνεχίζει τη δραστηριότητά του ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας, πραγματοποιώντας σειρά από συναντήσεις με Φορείς της πόλης του Πειραιά, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των συνεργασιών του Επιμελητηρίου προς όφελος των επιχειρήσεων μελών του και γενικά της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, στο Δημαρχείο του Πειραιά και στη συνέχεια με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, κα Σταυρούλα  Αντωνάκου στο γραφείο της στο κτίριο της Π.Ε. Πειραιά. Και οι δύο συναντήσεις έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα και είχαν εξαιρετικά εποικοδομητικές συζητήσεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συμφωνήθηκε η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας που  είχε ήδη εδραιωθεί από τον αείμνηστο τ. Πρόεδρο του Β.Ε.Π., Ανδριανό Μιχάλαρο.

Με τον Δήμαρχο, κ. Μώραλη, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η πρόοδος των εργασιών της Ο.Χ.Ε. και η συνεργασία του Επιμελητηρίου στο πλαίσιο των έργων που θα υλοποιηθούν και που αφορούν την στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, η ανάπλαση των περιοχών Ρετσίνα και Παπαστράτου και η συμμετοχή, με δράσεις που θα αναλάβει το Επιμελητήριο, στις «Ημέρες Θάλασσας», που με επιτυχία, τα τελευταία χρόνια, διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά.

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον νέο Πρόεδρο του Β.Ε.Π. Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα  

Με τον νέο Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Συναντήθηκα σήμερα με τον νέο Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα,  με τον οποίο είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για μια σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με τον αείμνηστο Ανδριανό Μιχάλαρο.  Για τον Δήμο Πειραιά τα Επιμελητήρια και οι παραγωγικοί φορείς της πόλης μας αποτελούν στρατηγικούς συνεργάτες, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του Πειραιά.  Θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Παπαμανώλη-Ντόζα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, με μια γόνιμη και εποικοδομητική θητεία».

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας, σε δήλωσή του ανέφερε:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον κ. Δήμαρχο προκειμένου να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία που είχε με τον αείμνηστο Πρόεδρο Ανδριανό Μιχάλαρο. Αναφερθήκαμε σε μια σειρά θεμάτων που από κοινού πρέπει να προχωρήσουμε για το καλό της βιοτεχνίας και του Πειραιά μας.  Η συνεργασία μας από εδώ και στο εξής, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε    επιχειρηματικότητα και Δήμος να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά».

 

Συνάντηση με το νέο Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργο Παπαμανώλη – Ντόζα και τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλη Γιάγκα είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ.Σταυρούλα  Αντωνάκου.

 

Στη συνάντηση που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα επιβεβαιώθηκε η βούληση και των δύο πλευρών για τη συνέχιση του οράματος των δράσεων που είχαν ξεκινήσει από τον αείμνηστο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ανδριανό Μιχάλαρο.
Συμφωνήθηκε η διαρκής συνεργασία για την προώθηση όλων των θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος με κυρίαρχο την ενίσχυση της τεχνικής εκπαίδευσης, αλλά και για την αντιμετώπιση θεμάτων που απασχολούν το βιοτεχνικό κόσμο και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής, όπως η αδειοδότηση επιχειρήσεων και τεχνικών επαγγελμάτων.
Αναφέρθηκε επίσης στην εγκεκριμένη από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ ύψους 1.000.000€ για την κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων σε επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και στην υλοποιούμενη ανάπλαση της περιοχής του Αγ. Διονυσίου και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ικανοποίηση αιτημάτων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η Αντιπεριφερεάρχης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Β.Ε.Π. για μία σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος, θέματα που θα εξειδικευθούν στο πλαίσιο της συνεργασίας που θα συνεχισθεί και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, ώστε να επιτευχθούν αποτελέσματα που θα είναι προς όφελος της επιχειρηματικότητας.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top