?>
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Wista Hellas»:Εκδήλωση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Clean seas”

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού, αλλά και η ευρύτερη προβολή ελληνικών πρωτοβουλιών για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο της έμπρακτης υιοθέτησης των αρχών της εταιρικής υπευθυνότητας για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία, η WISTA Hellas ανακοινώνει την πρωτοβουλία «Clean Seas» με πρώτη δράση την εκδήλωση με τίτλο «Hellenic Initiatives for Clean Seas», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, 16.00-18.00.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού, αλλά και η ευρύτερη προβολή ελληνικών πρωτοβουλιών για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, υποστηρίζοντας συγχρόνως την ηγέτιδα δύναμη της ναυτιλιακής κοινότητας, την ελληνική ναυτιλία.

Στο πάνελ συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά):

Βέρα Αλεξανδροπούλου, Αντιπρόεδρος ΔΣ, Thalassa Foundation (http://www.thalassafoundation.com/)

Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια, Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδης (https://www.aclcf.org/)

Σουζάνα Λασκαρίδη, Ιδρύτρια/Διευθύντρια, BlueCycle (https://bluecycle.com/schetika-emas/) │ Associate Director/General Secretary, Ιδρυμα «Αικατερίνη Λασκαρίδη» (http://www.laskaridisfoundation.org/)

Αναστασία Μήλιου, Υδροβιολόγος, Διευθύντρια Έρευνας στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος │Πρέσβειρα της ΕΕ, για την Αειφόρο Θαλάσσια Πολιτική (https://archipelago.gr/)

Σεμίραμις Παληού, Πρόεδρος ΔΣ, HELMEPA (https://www.helmepa.gr/)

Συντονίστρια: Έλπη Πετράκη, Πρόεδρος ΔΣ, WISTA Hellas

 

Η WISTA Hellas (Women’s International Shipping and Trading Association) είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1993 και έχει μέλη γυναίκες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ελληνικής ναυτιλίας, του διεθνούς εμπορίου και των μεταφορών.

Η WISTA Hellas προωθεί την ποικιλομορφία, την ισότητα των ευκαιριών, τις επαγγελματικές συνεργασίες και τη δικτύωση μεταξύ των μελών της. Συμβάλλει στην ενδυνάμωση των γυναικών και στην αντιμετώπιση του ζητήματος του χάσματος των φύλων στις ανώτατες ιεραρχικά θέσεις, καθώς και στο πλοίο. Διοργανώνει συνέδρια και σεμινάρια με την τρέχουσα θεματολογία με στόχο να διευκολύνει την ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων και καλών πρακτικών.

Επιπροσθέτως, η WISTA Hellas προωθεί την ελληνική ναυτιλία και συμβάλλει στην προστασία του περριβάλλοντος με διάφορες δράσεις.

πηγή newmoney.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top