ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σταύρος Βοϊδονικόλας επισκέφτηκε τις ιχθυοκαλλιέργειες του Πόρου

Από τον Σταύρο Βοϊδονικόλα:

«Επισκέφθηκα σήμερα με συνεργάτες μου,ιχθυολόγους της Διεύθυνσης Αλιείας της Περιφέρειας Αττικής, ιχθυοκαλλιέργειες στην περιοχή του Πόρου για να διαπιστώσουμε ποιες από αυτές είναι ενεργές, να επιβεβαιώσουμε τα αδειοδοτημένα γεωγραφικά τους όρια με χρήση GPS και να παρατηρήσουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν απ’ την λειτουργία τους! Μετά την σταδιακή χαλάρωση των μέτρων έχουμε ξεκινήσει πρόγραμμα επισκέψεων σε γεωργοκτηνοτροφικές μονάδες, ιχθυοτροφεία και οινοποιεία ώστε από πρώτο χέρι να μαθαίνουμε απ τους παραγωγούς τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις προτάσεις τους ώστε η Διεύθυνση Αγροτικής Πολιτικής και Αλιείας να επεξεργαστεί τις κατάλληλες λύσεις! Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους άριστους συνεργάτες μου Γεωπόνους, Ιχθυολόγους, Κτηνιάτρους κ.α για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν!

ΥΓ Θερμές ευχαριστίες, ως πρώην συνάδελφος τους, και στο πλήρωμα του σκάφους του Λιμεναρχείου Πόρου για την βοήθεια τους στην μετάβαση μας!»

 

Ο κ. Βοϊδονικόλας  είναι  Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» ,  Εντεταλμένος  Περιφερειακός  Σύμβουλος Αττικής σε θέματα Ναυτιλίας-Λιμένων , Αντιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος  εν αποστρατεία ,Γενικός Γραμματέας της  Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top