ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση ΕΣΠ με τον νέο Πρόεδρο του ΒΕΠ

Τον νέο Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γεώργιο Παπαμανώλη – Ντόζα επισκέφθηκαν την Τρίτη 11 Μαΐου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος, η Β’ Αντιπρόεδρος κ. Μ. Πιττάκη και ο Γεν. Γραμματέας του ΕΣΠ κ. Γ. Σωτηρίου, παρουσία του Διευθυντή του ΒΕΠ κ. Μ. Γιάγκα.
Οι εκπρόσωποι του ΕΣΠ, συνεχάρησαν θερμά τον κ. Γ. Παπαμανώλη – Ντόζα, για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο έργο του.
Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που έχουν προκύψει και απασχολούν την πειραϊκή επιχειρηματικότητα και τα οποία χρήζουν κατάλληλου σχεδιασμού και παρεμβάσεων, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι επιπτώσεις της κρίσης και να επανέλθουν οι επιχειρήσεις σε «προ-COVID-19» ρυθμούς το συντομότερο δυνατό, αλλά και να διαμορφωθούν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στην επιχειρηματικότητα να ανθίσει.
Αμφότερες οι πλευρές επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για την συνέχιση και την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων συνεργασίας τους και ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, που η πανδημία συνεχίζει να απειλεί εκτός από τη δημόσια υγεία, την τοπική, αλλά και την ελληνική οικονομία γενικότερα.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top