?>
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΣΠ-Διαδικτυακή ημερίδα: «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στον Δήμο Πειραιά»

Πρόσκληση από τον Εμπορικό Σύλλογο  Πειραιώς  σε διαδικτυακή Ημερίδα για τη δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στον Δήμο Πειραιά».

“Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε διαδικτυακή Ημερίδα για τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στον Δήμο Πειραιά», την Τετάρτη 30 Ιουνίου και ώρα 5.00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά, θα μας μιλήσουν για τα οφέλη αξιοποίησης του προγράμματος, σε ποιούς απευθύνεται, τις προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων , τι χρηματοδοτείται κ.λπ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να δώσει μια μικρή ανάσα στις μικρές επιχειρήσεις της πόλης μας και να συμβάλλει στην προσπάθεια επανεκκίνησης της τοπικής οικονομίας που έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα από την πανδημία.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συλλόγου μας το αργότερο έως τη Δευτέρα 28 Ιουνίου τηλ. 210 4176 318, fax 210 4138 486, e mail: espireas@otenet.gr, για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να σας στείλουμε το σχετικό σύνδεσμο για την σύνδεσή σας στην πλατφόρμα.”

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος

Θοδωρής  Καπράλος

Ο Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος Σωτηρίου

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top