?>
ΑΤΤΙΚΗ

Τα μέλη του Δ.Σ.του Ε.Ε.Α. θέτουν στον Ν. Παπαθανάση όλα τα ζητήματα της αγοράς – Τετάρτη 30/6 στις 19:00

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Η τηλεδιάσκεψη, η οποία θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα θέσουν στον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της αγοράς και των επιχειρήσεων, που τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν πληγεί βαρύτατα και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, δίνοντας μάχη επιβίωσης.

Η ενίσχυση των επιχειρήσεων, η ανάγκη στήριξης για τον εκσυγχρονισμό τους, τα νέα δεδομένα της αγοράς, αλλά και το πρόβλημα της διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους είναι ορισμένα μόνο από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Παρακολουθείστε ζωντανά την τηλεδιάσκεψη πατώντας στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=jBRIdMtpL6U&ab_channel=%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top