ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θ.Καπράλος:Ο Πειραιάς πρωτοπορεί με το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικότητας-Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις

Η παρέμβαση του δήμου Πειραιά για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων είναι αποφασιστικής σημασίας για τη πόλη μας τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Θεόδωρος Καπράλος, μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με τη Λία Λάππα.

Όπως είπε, ο Πειραιάς πρωτοπορεί με ένα πρόγραμμα που βοηθά στοχευμένα την ρευστότητα των επιχειρήσεων, οι οποίες έμειναν εκτός από τραπεζικές επιχορηγήσεις και το πρόγραμμα της Περιφέρειας. «Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μας κάνει περήφανους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπράλος και επισήμανε ότι «ήταν μία πρωτοποριακή σκέψη του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη που έγινε πράξη με στόχο να μείνουμε όλοι όρθιοι, υγιείς και ενωμένοι μετά το τέλος της πανδημίας».

Αναφερόμενος στην αγοραστική κίνηση ο κ. Καπράλος είπε ότι δεν είναι η αναμενόμενη, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα αυξηθεί την περίοδο των εκπτώσεων που ξεκινά την δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου.

https://www.mixcloud.com/KanaliEna904/%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CF%8C%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-904-2462021/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top