ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Δήμος Πειραιά στηρίζει  τις  μικρομεσαίες  επιχειρήσεις  που επλήγησαν από covid19

Ένα ακόμη σημαντικό δείγμα γραφής για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Πειραιά που επλήγησαν από την πανδημία του COVID 19,ξεκινά από αύριο 16 Ιουνίου έως την 31 Αυγούστου 2021, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Μωραλη και του Δήμου Πειραιά.

Αξιοποιώντας κονδύλια της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης( ΟΧΕ) του Δήμου, από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής,συνολικού ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις του Πειραιά ενισχύονται με κεφάλαιο κίνησης, χωρίς επιστροφή.

Αυτό ανέρχεται στο 50% των εξόδων τους για το 2019 και κυμαίνεται από 1500 ευρώ έως 20 χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με τα κριτήρια που τίθενται στο πρόγραμμα.

Αναλυτικές πληροφορίες για την επιλεξιμότητα της, μπορεί να λάβει κάθε επιχείρηση από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου, τηλ. 2114182013 ή στο info@piraeusbsc.gr, από το οποίο μπορεί επίσης να υποστηριχθεί δωρεάν για την υποβολή της αίτησης της.

Ο Δήμος Πειραιά με συνέπεια και επιμονή αξιοποιεί όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα,που απευθύνονται στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, ειδικά μάλιστα σε μια περίοδο, που η ενίσχυση της ρευστότητας,αποτελεί σημαντικό όπλο στον αγώνα,για την σταθεροποίηση και ενδυνάμωση των επιχειρήσεων.

Το κείμενο είναι απο το χρονολόγιο στο facebook του κ.Καρύδη

Καρύδης Δημήτριος,Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, εκτός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top