ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόεδρος ΒΕΠ: “Πολύτιμη η στήριξη του Δήμου Πειραιά σε μικρές & μικρομεσαίες επιχειρήσεις”

Από τον Πρόεδρο ΒΕΠ κ.Γιώργο Παπαμανώλη Ντόζα:

«Πολύτιμη στήριξη» προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις του Πειραιά, η Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στον Δήμο Πειραιά».

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας, την πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά να αξιοποιήσει κονδύλια που θα διατεθούν με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο και λόγω της πανδημίας αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και οικονομικές ζημιές.

Στη δήλωσή του ο Πρόεδρος Β.Ε.Π. τονίζει ακόμη : «Η συγκεκριμένη δράση έρχεται την στιγμή της επανεκκίνησης των επιχειρήσεων, οι οποίες προσπαθούν να παραμείνουν «ζωντανές» ενώ ο COVID 19 είναι ακόμα εδώ. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Δήμος Πειραιά κατά το σχεδιασμό της Δράσης συνεργάστηκε τόσα με τα Επιμελητήρια όσο και τους φορείς της περιοχής έτσι ώστε το αποτέλεσμα να αγκαλιάσει όσες περισσότερες Μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Δήμου, δίνουν μάχη επιβίωσης.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας, απαιτεί να σταθούν στα πόδια τους και να συνεχίσουν τη δραστηριοποίησή τους όλες οι μικρές επιχειρήσεις που βρέθηκαν σε δυσμενή θέση λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, καταλήγει ο κ. Παπαμανώλης, θα σταθεί έμπρακτα αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήριξης της τοπικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας με στόχο την άμβλυνση των συνεπειών της πανδημίας του COVID-19 για τις επιχειρήσεις».

Πρόεδρος ΒΕΠ: “Πολύτιμη η στήριξη του Δήμου Πειραιά σε μικρές & μικρομεσαίες επιχειρήσεις”
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top