ΝΑΥΤΙΛΙΑ

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. :Αριστεία Εξουσιοδοτημένου Διανομέα από την BoschRexroth

Ως αποτέλεσμα της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών και των προϊόντων της, η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ανακοινώνει με χαρά την επίσημη πιστοποίηση της από την BOSCH REXROTH ως αξιότιμο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα για προϊόντα και υπηρεσίες Υδραυλικών και Πνευματικών Συστημάτων.

Η πιστοποίηση που δόθηκε τον Ιούνιο παρέχει στη C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ένα στρατηγικό πλεονέκτημα, ώστε να συνεχίσει να εξασφαλίζει στις μελλοντικές της δραστηριότητες σε Ελλάδα και Εξωτερικό το ισχυρό αποτύπωμα της BOSCH REXROTH.

Οι δύο εταιρίες έχουν μια μακρά κοινή πορεία που μετρά περισσότερα από 20 χρόνια συνεργασίας με την C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. να έχει αναλάβει την διάθεση και την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της.

Ο κ.Σταύρος Κασιδιάρης Πρόεδρος της C&A

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. είναι μια κορυφαία εταιρεία στα Συστήματα Αυτοματισμού στη Ναυτιλία και τη Βιομηχανία από το 1978. Καλύπτει όλο το φάσμα των διαδικασιών και των πιστοποιήσεων που απαιτούνται για την κατασκευή Ηλεκτρονικών – Ηλεκτρικών και Πνευματικών Συσκευών Αυτοματισμού. Από την έρευνα και την ανάπτυξη μέχρι τον σχεδιασμό και την κατασκευή.

Εν συντομία, η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. λειτουργεί με επιτυχία στον ακόλουθο τομέα: Εγκατάσταση & service ηλεκτρικών & πνευματικών συστημάτων αυτοματισμού, Κατασκευή πινάκων διανομής και αυτοματισμού ισχύος, Κατασκευή συστημάτων παρακολούθησης κινητήρων, αντλιών και λεβήτων, Κατασκευή συστημάτων ελέγχου στάθμης δεξαμενής υπηρεσίες πιστοποίησης για όργανα μέτρησης, Εκπροσώπηση περισσότερων από 50 διεθνών κατασκευαστών θαλάσσιων ηλεκτρομηχανολογικών εξοπλισμών, Προμήθεια ηλεκτρικών – υδραυλικών & πνευματικών εξαρτημάτων και οργάνων, Κατασκευή ειδικών αισθητήρων πίεσης / στάθμης.

Με εγκαταστάσεις σε δύο ιδιόκτητα πολυώροφα κτίρια στον Πειραιά, διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα, εργαστήρια και αποθήκες με ένα μεγάλο απόθεμα προϊόντων, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του που βασίζονται πάντα στις ανάγκες των πελατών.

Επιπλέον, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις πιστοποίησης προϊόντων και βαθμονόμησης είναι σε θέση να πιστοποιήσουν τη λειτουργία ενός ευρέος φάσματος υλικών, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα όργανα με βιομηχανικές πιστοποιήσεις από μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού.

Πολιτική για την Ποιότητα, το Περιβάλλον, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Η ανώτατη διοίκηση της εταιρίας δεσμεύεται για την ικανοποίηση των κανονιστικών και ρυθμιστικών απαιτήσεων των ενδιαφερομένων μερών της, μέσω της εγκατάστασης ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΥΑΕ). Επίσης δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση της ικανότητας της εταιρείας και την παραγωγή με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας που εμπλέκεται κατανοεί τις απαιτήσεις αυτές (στο εύρος που κάθε άτομο εμπλέκεται).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

https://www.kassidiaris.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top