ΑΤΤΙΚΗ

Με επιτυχία το Webinar Ε.Ε.Α. – Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «Εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ και η σημασία τους» – Βίντεο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/7/2021 το Webinar «Εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ και η σημασία τους» από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στην δίωρη παρουσίαση η εισηγήτρια κ. Κατερίνα Φραϊδάκη, διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κύρια ερευνήτρια και συντονίστρια των δράσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν- ELTRUN, παρουσίασε βήμα – βήμα τον τρόπο οργάνωσης της digital διαφήμισης στα βασικά μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, διευκολύνοντας σημαντικά όσους ξεκινούν την ενασχόλησή τους σε αυτό το πεδίο, να κατανοήσουν κάθε πτυχή.

Το webinar χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Χατζηθεοδοσίου ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του ηλεκτρονικού εμπορίου για το μέλλον των επιχειρήσεων παραθέτοντας στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι σύντομα, μεγάλος μέρος της δραστηριότητας θα βασίζεται στον ψηφιακό κόσμο.

Με αυτό δεδομένο ο κ. Χατζηθεοδοσίου εξέφρασε την απόλυτη βούληση του Ε.Ε.Α. να βοηθήσει τα μέλη του να «μείνουν στο παιχνίδι και να πρωταγωνιστήσουν στην νέα ψηφιακή εποχή».

Τον συντονισμό του Webinar έκανε ο συνεργάτης του Ε.Ε.Α. Γιώργος Φλωράς.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης καθώς και την παρουσίαση της κ. Φραϊδάκη (PDF):

δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.eea.gr/arthra-eea/me-epitichia-to-webinar-e-e-a-ikonomikou-panepistimiou-athinon-ergalia-psifiakou-marketingk-ke-i-simasia-tous-vinteo/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top