?>
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ο πρόεδρος και ο Γεν.Γραμματέας της Λέσχης Επιχειρηματιών Πειραιά συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας

Τον Υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κώστα Κατσαφάδο, επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Λ.Ε.Π., κ. Σταύρος Κασιδιάρης  και κ. Ιωάννης Λεουτσάκος την Τετάρτη 7 Ιουλίου, όπου εξέθεσαν τις θέσεις τους αναφορικά με την ανάπτυξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης του Πειραιά.

Ο κ. Κατσαφάδος άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις τους και από την πλευρά του υποσχέθηκε να συνδράμει σε κάθε σχέδιο που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και γενικότερα στην εξέλιξη του Πειραιά.

Σημαντικό μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε και στη δυνατότητα ίδρυσης επαγγελματικών σχολών που σχετίζονται με ειδικότητες που απασχολούνται στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη. Ο λόγος είναι ότι παρατηρείται σημαντική έλλειψη εξειδικευμένων – πιστοποιημένων τεχνικών, όπου είναι απαραίτητοι για την αναμενόμενη αύξηση των εργασιών λόγω της επερχόμενης λειτουργίας των ναυπηγείων Ελευσίνας & Σκαραμαγκά.

Στη φωτογραφία βλέπουμε από αριστερά :Πρόεδρος Σταύρος Κασιδιάρης, Υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος, Γεν. Γραμματέας  Ιωάννης Λεουτσάκος

 

Διαβάστε περισσότερα  για τη  Λέσχη Επιχειρηματιών  Πειραιά

 

Ιδρύθηκε η Λέσχη Επιχειρηματιών Πειραιά

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top