?>
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του ΕΣΠ και του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων Πειραιά με το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, υπέγραψαν σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, μνημόνιο συνεργασίας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος, ο Πρόεδρος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Ι. Τσαμίχας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων Πειραιά Γ. Μιχαηλίδης, στα γραφεία του ΕΣΠ.

Κατά την τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας παρέστησαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς ο Γεν. Γραμματέας Γ. Σωτηρίου, από τον ΣΕΑΠ ο Αντιπρόεδρος Ε. Κορκίδης και από το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας οι κ.κ. Π. Βαμβακάρης Γεν. Γραμματέας και Ι. Κοτρογιάννης, Σύμβουλος Δ.Σ.

Ενδεικτικά, το αντικείμενο της συνεργασίας των τριών μερών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ τους, προκειμένου να συμβάλλουν μέσω των κοινών τους ενεργειών:

  • Στην ανταλλαγή επιχειρηματικών ιδεών και βελτίωση επαγγελματικών γνώσεων και
  • Στην ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων δράσεων προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής ανάπτυξης

 

Από την εν λόγω συνεργασία, εκτιμάται ότι θα αναπτυχθούν πολύτιμες συνέργειες, πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα στο πεδίο της περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης, γεγονός που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της επιχειρηματικής λειτουργίας, μέσω της αναζήτησης εμπορικών συνεργατών, τη συμμετοχή σε Workshops– Επιχειρηματικές Συναντήσεις, τη διοργάνωση συνεδρίων ή Σεμιναρίων, της προώθησης ελληνικών προϊόντων στην Ιταλία, της προώθησης ιταλικών προϊόντων στην Ελλάδα, της WEB προβολής των εταιρειών, των προϊόντων και των υπηρεσιών μέσα από το επίσημο website του Επιμελητηρίου και μέσα από το site του ΕΣΠ και της παρουσίασης σχετικού διαφημιστικού υλικού.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top