ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η SEAJETS με το AQUAJEWEL μετέφερε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στη Σάμο

Η SEAJETS ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας  και τουΥφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεωνγια να συνδράμει άμεσα στη κατάσβεση της μεγάληςπυρκαγιάς που μαίνεται στη Σάμο.

Σε συνεννόηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας I. Πλακιωτάκη, ηSEAJETSπροσέφερε τη δωρεάν ακτοπλοϊκή μεταφορά των πυροσβεστικών δυνάμεωνκαι το AQUAJEWEL αναχώρησεεντός 2 ωρών από την ενημέρωση στη01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και έφτασε στο νησί της Σάμου,μεταφέροντας67 πυροσβέστες και 27 οχήματα τα οποία ήδη από τις πρωινές ώρες επιχειρούν στο νησί.

 

H SEAJETSβρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των νησιωτών του Αιγαίου, καθώς με την ίδια αμεσότητα ανταποκρίθηκε σε παρόμοιο αίτημαστις26/6και μετέφερε από την Κρήτη προς την Κάρπαθο με το ParosJet πυροσβέστες και οχήματα που επιτυχώς κατάφεραν να κατασβέσουν την πυρκαγιά.

 

Το AQUA JEWELθα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά για ΚύθηραΑντικύθηραΚίσσαμο σήμερα Παρασκευή 16/7 στις 21:30 αντί για τις 15:00 που ήταν προγραμματισμένο.

 

Η SEAJETS πιστή στις αρχές της θα συνεχίσει να δίνει το παρών στα έκτακτα, επείγοντα και ουσιαστικά προβλήματα που προκύπτουν στο Αιγαίο αποδεικνύονταςέμπρακταότι στηρίζει τα νησιά και τους κατοίκους  του Αιγαίου σε θέματα που αφορούν την υγεία, την προστασία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, και το περιβάλλον.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top