ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παροχή βοήθειας του ΒΕΠ στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στο αίτημα του Επιμελητηρίου Ευβοίας για παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας.

Ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π. κος Γεώργιος Παπαμανώλης Ντόζας, μετά την επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας κο Γιάννη Γεροντίτη, συντόνισε τις ενέργειες για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης συγκέντρωσης και αποστολής των απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Πειραιάς Αλληλεγγύη σε όλους» συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα (νερά, κονσέρβες, ισοτονικά ποτά μπισκότα κρουασάν, ζωοτροφές), είδη ευρείας Κατανάλωσης, (χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, κλινοσκεπάσματα, κρεβάτια) και είδη φαρμάκων (φυσιολογικό ορό, κρέμες, σπρέι για εγκαύματα, παυσίπονα κλπ) με αποτέλεσμα να γεμίσουν δύο φορτηγάκια.

Η παράδοση των υλικών έγινε την Τετάρτη 18-8-21 απευθείας στους πληγέντες, στο δημοτικό σχολείο της κοινότητας Ροβιών, παρουσία του Προέδρου κου Θοδωρή Κέρη, του συντονιστή κου Γεώργιου Μακρή, πλήθος εθελοντών και των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ.κ Θεόδωρου Γεωργουλόπουλου και Χρήστου Παύλου.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο κος Γεώργιος Παναγόπουλος, επικεφαλής ομάδας εθελοντών της οργάνωσης «Πειραιάς Αλληλεγγύη σε όλους» και ο κος Μιχάλης Γιάγκας, Διευθυντής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων.

Η Διοίκηση του Β.Ε.Π. ευχαριστεί όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης και με τον τρόπο αυτό συμμετείχαν και συνέβαλαν στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήγωσαν το φυσικό περιβάλλον, τις περιουσίες και τη ζωή των ανθρώπων και την οικονομική ζωή της περιοχής.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top