ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η  SPIRIT WORLD GROUP  κάνει δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους & πυροσβέστες

Η εταιρεία SPIRIT WORLD GROUP, ευαισθητοποιημένη με τη συμφορά που βρήκε την Ελλάδα, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, αποφάσισε να βοηθήσει δωρίζοντας προϊόντα, και παρακινώντας και  όλους εμάς να προσφέρουμε  όσο μπορούμε.Από  τη δική μας πλευρά πιστεύουμε  πως όταν νοιαζόμαστε για τη συμφορά του συνανθρώπου μας ,νιώσουμε τις  ανάγκες του,μας κάνει καλό. Αισθανόμαστε περισσότερο  ζωντανοί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της   εταιρείας:

 

«Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Η χώρα μας διανύει μία πολύ  δύσκολη περίοδο, και κάποιοι συμπολίτες μας δοκιμάζονται σκληρά επιπλέον και από την τεράστια καταστροφή που πλήττει τις τελευταίες ημέρες πολλές περιοχές και ειδικότερα την Εύβοια και την Αττική.

 

Οι εταιρείες του Ομίλου SpiritWorld Group ( SpiritWorld Ναυτιλιακή, Spirit Management Services (S.M.S), SpiritSupplies Εμπορική, Spirit Aeronautical Systems (SaS), Malvazia Ναυτική, Cptn Kostas Navigation,SpiriTours & Yachting , Spirit China Services , Spirit Energy & Oil, VMS Holding κτλ), συμμερίζονται την κατάσταση και για το λόγο αυτό θα προχωρήσουν μέσω της εταιρείας SpiritSupplies Εμπορική σε αποστολή προϊόντων στα συντονιστικό κέντρα των ανωτέρω περιοχών σαν την μικρότερη δυνατή προσφορά για αυτή την δύσκολη στιγμή .Αυτή θα πραγματοποιηθεί έως την ερχόμενη Παρασκευή 13 Αυγούστου και αφορά προϊόντα πρώτης ανάγκης,νερών ,τροφίμων για τους πυρόπληκτους καθώς  και πρώτων υλών για τους ήρωες πυροσβέστες μας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή σας σε παλαιότερες ανάλογες περιπτώσεις , η οποία όμως είναι τόσο ευπρόσδεκτη όσο και απαραίτητη και για αυτήν. Μπορεί επίσης να συνδράμει οποιοσδήποτε άλλος το επιθυμεί έπειτα από δική σας ενημέρωση.

Για την προσφορά σας ή για πληροφορίες σχετικά με τη δράση μας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα +30 2122227501 & 506 και στο mail : supplies@spirit-world.gr & d.georgiadou@spirit-world.gr»

 

SPIRIT WORLD

 

Δείτε περισσότερα για την εταιρεία εδώ:

https://www.spiritworld.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top