?>
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπιακός-Ιωνικός:Φιλικός αγώνας μπάσκετ για αγορά πυροσβεστικού οχήματος διοργάνωση AHEPA MARITIME CHAPTER ST. NICHOLAS

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, που θα είναι το πρώτο επί ελληνικού εδάφους για τους «ερυθρολεύκους», οργανώνει το AHEPA MARITIME CHAPTER ST. NICHOLAS.

Και αυτό γιατί τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος στην Βόρεια Εύβοια, που επλήγη από καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Ολυμπιακός  θα αγωνιστεί απέναντι στον Ιωνικό  Νικαίας σε φιλικό  αγώνα  μπάσκετ, στο Κλειστό του Πλάτωνα την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου  ώρα 20:00.

Δημοσιευμένο  σε κοινωνικό δίκτυο  στη  σελίδα  AHEPA MARITIME ST’ NICHOLAS HJ-45 “Προμήθεια σύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος και προσφορά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίου Βορείου Ευβοίας”.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των καταστρεπτικών πυρκαγιών, η παγκόσμια κοινότητα της ομογενειακής οργάνωσης AHEPA αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά την προσφορά ανακουφιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες αλλά και το Πυροσβεστικό Σώμα, ενεργοποιώντας άμεσα το «Emergency Relief Fund for Greece’s wildfires».

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, ύστερα από την πρόσκληση σε αυτό του Προέδρου του Chapter, Capt Δημητρίου Ματθαίου με θέμα την άμεση συνδρομή και υποστήριξη του Chapter στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος AHEPA MARITIME ST’ NICHOLAS HJ-45,

– Ματθαίου Δημήτριος (Πρόεδρος)

– Χαχάλης Λάμπρος (Αντιπρόεδρος)

– Πολίτης Διονύσης (Αντιπρόεδρος Β)

– Τζανετής Γιώργος (Γενικός Γραμματέας)

– Χουλιάρας Θεόδωρος (Ταμίας),

συνεδρίασαν εκτάκτως την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.

Κατά την συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού άκουσαν την πρόταση του Προέδρου Capt Δημητρίου Ματθαίου για την προμήθεια πυροσβεστικού εξοπλισμού ο οποίος είναι απαραίτητος για την καταστολή των πυρκαγιών και αφού τόνισαν και εκείνοι με την σειρά τους ότι είχαν γίνει δέκτες παρόμοιων αιτημάτων από τα μέλη του Chapter, για την έμπρακτη συνδρομή στην πατρίδα μας και το πυροσβεστικό σώμα στο έργο της αντιμετώπισης των πυρκαγιών, αποφάσισαν ομόφωνα, το Chapter να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ενός σύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος που θα προέρχεται από μια έκτακτη εισφορά των μελών του, το οποίο θα προσφερθεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίου Βορείου Ευβοίας σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα εκεί.

Ήδη, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Κυβερνήτη (DG) AHEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνου Βαρσάμη προς το Ύπατο Συμβούλιο (SL) της Οργάνωσης, ο ανώτατος Πρόεδρος (SP) κ. Jimmy Kokotas έδωσε από τις 4 Αυγούστου, την εντολή άμεσης ενεργοποίησης του λογαριασμού εκτάκτων αναγκών σε μια προσπάθεια παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες από τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών στην πατρίδα μας.

Ο SP κ. J. Kokotas καλεί όλα τα μέλη της AHEPA να συνδράμουν στο ειδικό ταμείο της Οργάνωσης για το έργο αντιμετώπισης αυτής της φυσικής καταστροφής, καταθέτοντας την συνεισφορά τους μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://ahepa.org/donate/

Ο Πρόεδρος

Capt Δημήτριος Ματθαίου

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top