ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτυχημένη και δυναμική η παρουσία του ΕΕΑ στην 85η ΔΕΘ

Δυναμική ήταν και φέτος η παρουσία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το Ε.Ε.Α. συμμετείχε με δικό του, σύγχρονο, Περίπτερο, στο οποίο φιλοξενήθηκαν επίσης επιχειρήσεις-μέλη του και σωματεία. Τους επισήμους και τους επισκέπτες της ΔΕΘ υποδέχθηκαν στο Περίπτερο του Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α.

Συγκεκριμένα, το «παρών» στη φετινή ΔΕΘ έδωσαν από τη Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Α. οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Βαφειαδάκης και ο Υπεύθυνος Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με Κοινωνικούς Φορείς κ. Γιώργος Καββαθάς (ο οποίος είναι και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ), ενώ από το Δ.Σ. παρέστησαν οι κ.κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Ιωάννης Δημοθεόδωρος, Ανδρέας Κούρτης, Νίκος Λεβετσοβίτης, Αθανάσιος Λιάγκας, Γιάννης Λώλος, Νίκος Παναγιωτάκης, Ανάργυρος Παξινός, Δημήτρης Ραμαντζάς.

Σε όλες τις επαφές των μελών της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με εκπροσώπους του πολιτικού, επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου τονίστηκε η ανάγκη περαιτέρω στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών με στοχευμένα μέτρα για την ελάφρυνσή τους από τα υπέρμετρα βάρη, την ενίσχυση της ρευστότητας και τη διευκόλυνση πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία. Παράλληλα, ιδιαίτερες αναφορές έγιναν για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων και την προστασία των επιχειρήσεων και νοικοκυριών από το νέο κύμα ακρίβειας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top