ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ferrari Road Show-Μπείτε στην κλήρωση για μια βόλτα με Ferrari

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

ώρα 11.00

Έκθεση Αυτοκινήτων – Συνοδηγήσεις με Ferrari, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

18:30 : Επίσημη Παρουσίαση του Ferrari Club Passione Rossa, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Παρουσιάζουν: Σάσα Σταμάτη, Βαγγέλης Κιούσης

 

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «PASSIONE ROSSA» έρχεται για πρώτη φορά στον Πειραιά.

Πρόκειται για μια ακόμη δράση εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, που σκοπό έχει να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τη δράση διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και η Περιφέρεια Αττικής, με τη συνδρομή της Media World Adv ert ising και της Active Media, ενώ την υποστήριξη τους παρέχουν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Λιμεναρχείο Πειραιά, η Ελληνική Αστυνομία και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς. To ταξίδι από και προς την Ιταλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Superfast Ferries – Anek Lines.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας» του Δήμου Πειραιά, το Μεγάλο Λιμάνι ντύνεται στα κόκκινα και υποδέχεται 30 αυτοκίνητα Ferrari του club «Passione Rossa». Δείτε από κοντά τις πιο όμορφες «Ιταλίδες» στο Ferrari Road Show, φωτογραφηθείτε μαζί τους και μπείτε στην κλήρωση για μια από τις 30 θέσεις συνοδηγού και μια βόλτα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, εδώ: https://www.imeresthalassas.gr/…/ferrari-road-show…

 Πειραιάς 2021

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top