ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η “Γιορτή Νεολαίας”από την “ΟΜΟΝΟΙΑ” και τον “ΟΠΑΝ”πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία

«Γιορτή Νεολαίας» ονομαζόταν  η πολύ επιτυχημένη  συναυλία με  τους Κρητικούς καλλιτέχνες  Μιχάλη Τζουγανάκη  και Αλέξανδρο Τζουγανάκη που   διοργάνωσε  η  Αδελφότητα Κρητών Πειραιά  «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» μαζί με τον  Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.)

Η συναυλία έγινε  την  Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21:00, στον πεζόδρομο της Αγ. Κωνσταντίνου,  στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Το  ΔΣ της  «Ομόνοιας» μας υποδέχτηκε πολύ θερμά  όπως και  σε όλες τις  ενδιαφέρουσες  εκδηλώσεις  που  μας έχουν καλέσει. Μας καλωσόρισε  η  Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας  κ.Αντωνία Ντουντουνάκη, και η εκδήλωση  ξεκίνησε με τους διακεκριμένους  καλλιτέχνες και την χορευτική ομάδα της  Ομόνοιας.

 

 

Οι παρευρισκόμενοι  είχαμε  την ευκαιρία να απολαύσουμε  μια ακόμη μουσική εμπειρία, με μουσικές από την Κρήτη,όπως και την πολύ αγαπημένη  χορευτική  ομάδα  της «Ομόνοιας», τον εξαίρετο  Πρόεδρο και Χοροδιδάσκαλο κ. Θεόδωρο Τσόντο.Το κέρασμα που  ακολούθησε με τσικουδιά μας άρεσε πολύ!Η είσοδος ήταν ελεύθερη  για όλον  τον κόσμο.

Συναντήσαμε εκεί τον βουλευτή Α΄Πειραιά και Νήσων κ.Νικόλαο Μανωλάκο,τον Πρόεδρο ΟΠΑΝ κ.Ιωσήφ Βουράκη, τον Αντιδήμαρχο κ.Δημήτρη Καρύδη,την  Εντεταλμένη Σύμβουλο Συγκοινωνίας του Δήμου Πειραιά και  Αναπληρώτρια Προέδρου του τμήματος Επαγγελματιών στο Δ.Σ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου  Πειραιά, τον  κ.Γιάννη Κανατσέλη αρχισυντάκτη της Εφημερίδας  «Η Φωνή των Πειραιωτών» την κ.Ελίνα Βερυκάκη πολιτεύτρια , την κ.Ιωάννα Σμπιλή από την Εισαγγελία Πειραιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μιχάλης Τζουγανάκης ,Κλαίρη Παπά (Piraeus365.gr)

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top