ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Νέα θεματικά προγράμματα Arts & Crafts και workshops δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, στην Πολύμορφη!

Με μότο “όταν το σχολείο είναι κλειστό, η Πολύμορφη είναι ανοιχτή για το παιδί”, ξεκινάμε αυτή την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, με workshop χειροτεχνίας για παιδιά με θέμα:

200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Κατά τη διάρκεια της δράσης τα παιδιά με έμπνευση από τα ιστορικά γεγονότα και τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, θα δημιουργήσουν και θα παρουσιάσουν πρωτότυπες χειροτεχνίες και εικαστικά, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γνώσεις τους για την παράδοση και την ιστορία.

Ώρες και ηλικιακές ομάδες:

9.30 π.μ. – 11.30 π.μ. για παιδιά 4 – 6 ετών

11.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. για παιδιά 7 – 12 ετών

Υπεύθυνη της δράσης είναι η εκπαιδευτικός – παιδαγωγός και συντονίστρια των FunWeekenders Μαρίνα Σιαδήμα.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2104174612 & 6977266678.

Η Πολύμορφη ξεκινάει τη δράση της στον Πειραιά το 2001 με πρωτοβουλία της αρχιτέκτονος Ξανθένιας Μαντά, αποτελώντας μέχρι σήμερα σημαντικό πολιτιστικό κέντρο διάδοσης και δημιουργίας Πολιτισμού της πόλης.

Πολύμορφη όπως πολιτισμός

Όπως υποδηλώνεται και από το όνομά της, η Πολύμορφη δεν είναι ένας μονοθεματικός οργανισμός, αλλά είναι ένας δυναμικός συγκερασμός δράσεων, ενεργειών, πρωτοβουλιών αλλά και συνεργασιών με άλλους φορείς πολιτισμού, οι οποίες συνδιαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες έκφρασης και δημιουργίας των ανθρώπων που υπάρχουν και συνυπάρχουν μέσα σε αυτή.

– Θέατρο

– Χορός

– Μουσική

– Εικαστικά

– Ιστορία

– Χειροτεχνία

– Λαογραφία και Παράδοση

– Δημιουργική απασχόληση παιδιών

– Εθελοντισμός

είναι μερικές από τις θεματικές από όπου αντλούν το περιεχόμενό τους τα προγράμματα της Πολύμορφης.

ΕΔΡΑ

Η Πολύμορφη στεγάζεται στην οδό Σφακίων 33, στη συνοικία του Προφήτη Ηλία, στον Πειραιά, σε έναν καλαίσθητο και ευέλικτο «πολυ-χώρο» που φιλοξενεί τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, τα δρώμενα και τις ομάδες, ενώ υποστηρίζει και πλήθος εκδηλώσεων τόσο για τους ενήλικους όσο και για τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Πολύμορφης επισκεφθείτε και ακολουθήστε τις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram.

https://www.facebook.com/polymorfigr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top