ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Σταύρος Κασιδιάρης:Η επιχειρηματικότητα είναι αυτή που δίνει αξία σε ένα τόπο

Ο πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματιών Πειραιά  κ.Σταύρος Κασιδιάρης, έδωσε κοινή συνέντευξη στο Κανάλι Ένα του Πειραιά και στο Maritimes.gr.

Μέσα από την επιχειρηματικότητα περνά η οικονομία της κάθε περιοχής, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Κασιδιάρης, επικεφαλής της Λέσχης Επιχειρηματιών Πειραιά & Πρόεδρος του ομίλου εταιρειών C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε., μιλώντας στο Κανάλι Ένα. Πιο συγκεκριμένα, ανάφερε ότι μέσα από τις επιχειρήσεις επωφελούνται όλοι και το κυριότερο ότι αυτές αποτελούν μοχλό μείωσης της ανεργίας. Με κλειδί τη σταθερότητα και σε συνδυασμό με την έλλειψη της παλαιότερης γραφειοκρατίας, ένας νέος επιχειρηματίας μπορεί να δει μακροπρόθεσμα την επιχείρηση του να μεγαλώνει, όπως σημείωσε ο κ. Κασιδιάρης. Αναφερόμενος στη θέμα της ναυπηγοεπισκευής, δήλωσε ότι αυτή αποτελεί την καρδιά της οικονομίας για τον Πειραιά και όχι μόνο, καθώς όταν αναβιώσουν τα ελληνικά ναυπηγεία και ξεπεραστούν τα υπάρχοντα εμπόδια, θα αποτελέσουν όπως στο παρελθόν ένα ισχυρό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας. Την ίδια ώρα, εκτίμησε ότι τα ελληνικά ναυπηγεία ενδεχομένως να μην είναι ανταγωνιστικά ως προς τις τιμές, αλλά θα κερδίσουν ως προς την ποιότητα και το χρόνο παράδοσης των πλοίων. Τέλος, όσον αφορά στη νέα Λέσχη Επιχειρηματικότητας του Πειραιά, ο επικεφαλής της, ανάφερε ότι είναι μια λέσχη με κοινές γραμμές των μελών της, χωρίς συνδικαλιστικά εμπόδια, η οποία λειτουργεί με γνώμονα την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη και την εκπομπή “Προπαντός Ψυχραιμία” με τους Νίκο Μπαρδούνια & Μάρκο Κάντζιο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://maritimes.gr/…/15-10-21%20%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE…

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top