ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο «Κάνθαρος»,το ανταποδοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης για τα νοικοκυριά ξεκίνησε από τον Δήμο Πειραιά

Από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο «Κάνθαρος», το ανταποδοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης για τα νοικοκυριά, που ξεκινήσαμε πιλοτικά στην περιοχή της Καστέλλας, επεκτείνεται και στην περιοχή του Νέου Φαλήρου. Η ανταπόκριση των δημοτών είναι μεγάλη, καθώς ήδη στην Καστέλλα συμμετέχουν 827 νοικοκυριά και έχουν μαζευτεί 28 τόνοι ανακυκλώσιμου υλικού.

Πρόκειται για μια σημαντική δράση ανακύκλωσης, την οποία διευρύνουμε βήμα – βήμα στις γειτονιές της πόλης μας. Με τον “Κάνθαρο”, δίνουμε ένα επιπλέον κίνητρο στους δημότες μας να ανακυκλώνουν, καθώς παράλληλα απολαμβάνουν εκπτώσεις από καταστήματα της πόλης μας.

Με απλές κινήσεις μέσα στην καθημερινότητά μας μπορεί ο καθένας από εμάς να συμβάλλει στην ορθότερη διαχείριση των απορριμμάτων στην πόλη μας, αλλά κυρίως στην προστασία του περιβάλλοντος. Ήδη, τα αποτελέσματα των δράσεων του Δήμου είναι ενθαρρυντικά, καθώς έχουμε επιτύχει να διπλασιάσουμε το ποσοστό της ανακύκλωσης. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε τα επόμενα χρόνια να κερδίσουμε το στοίχημα της ανακύκλωσης στον Δήμο Πειραιά.

Όσοι κάτοικοι της περιοχής ή επιχειρήσεις της πόλης μας επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο https://www.e-kantharos.gr/

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Καθαριότητας στα τηλέφωνα 2144054621-3, 2132022381-2 ή στη γραμμή εξυπηρέτησης δημότη για θέματα καθαριότητας 15110.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top