ΑΤΤΙΚΗ

Ο Πύργος Πειραιά βραβεύεται διπλά στα Event Awards 2021

Το 2021 είναι μια χρονιά γεμάτη φως για τον Πύργο Πειραιά.

Η Πρωτοχρονιά2021 έφτασε με το 2ο ψηλότερο κτίριο της Αττικήςνα στολίζει γιορτινά τον Δήμο Πειραιά, φέγγοντας ως φάρος, αλλά και ως κτίριο-ορόσημο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Τον Μάιο 2021, η καρδιά του κτιρίου γέμισε πάλι από φως, αυτή τη φορά μέσα από το ψηφιακό gallery walk SeetheLight στο εσωτερικό του Πύργου, και μια φαντασμαγορική πλοήγηση ανάμεσα σε 24 εικόνες-εκθέματα.

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, το φως επέστρεψε για να μας ζεστάνει με την διπλή επιβράβευση που έλαβε ο Πύργος Πειραιά στα EventAwards μετά από αξιολόγηση 28 κορυφαίων και καταξιωμένωνεκπροσώπων της επικοινωνίας, του Marketing, του Consulting, αλλά και θεσμικών φορέων.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά από το MarketingWeek της BOUSSIAS και αναδεικνύουν τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα έργα στον χώρο των εκδηλώσεων.

Η YARD eventagency  απέσπασε για τον Πύργο Πειραιά:

  • GoldAwardστηνκατηγορίαLightingDesignγιατοχριστουγεννιάτικο«IlluminationoftheTowerofPiraeus 2020»
  • BronzeAwardστηνκατηγορίαΈκθεσηγιατοψηφιακόinstallation&walk,«SeetheLight».

Η σημαντική αυτή βράβευση ενισχύει την αξία δημιουργίας βιωματικών δράσεων από τηνPiraeusTower ΑΕ, οι οποίεςαλληλεπιδρούν με την τοπική κοινωνία, αλλά και στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να εδραιωθεί δυναμικά ο Πειραιάς στον κοινωνικό χάρτη της Αττικής και της Αθηναϊκής ριβιέρας.

Η έκθεση “See theLight” και η χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση  του Πύργου υλοποιήθηκαν σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την Piraeus Tower ΑΕ.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top