ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

SAS Technology: Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού EDEX

Η Ελληνική εταιρεία κατασκευής μη επανδρωμένων μέσων SAS Technology, ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στην διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού EDEX που πραγματοποιείται από 29-11 έως 2-12 στο Κάϊρο της Αιγύπτου, ως προσκεκλημένη εταιρεία στο περίπτερο της Αιγυπτιακής εταιρείας AMSTONE INTERNATIONAL GROUP FOR TRADING,την εταιρεία μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ:

Hall 3

C65

Η AMSTONE IG, εκδήλωσε ισχυρό ενδιαφέρον εκπροσωπώντας πελάτες της, κυρίως για την μη επανδρωμένη εναέρια πλατφόρμα SARISA της SAS Technology και ειδικότερα την έκδοση SRS-1A με δυνατότητα μεταφοράς ενός ή δύο φορέων ρουκετών. Η SARISA SRS-1A θα εκτεθεί στο περίπτερο της AMSTONE, με νέα σχεδίαση σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο που παρουσιάστηκε στην DEFEA 2021. H νέα σχεδίαση αφορά στην αντικατάσταση της ατράκτου από κατασκευή με μεταλλικό σκελετό που ήταν στην πρωτότυπη, στην πολύ ελαφρύτερη και δομικά ισχυρότερη δομή Carbon Fiber Composite Monocoque

 

Σχετικά με την SAS Technology:
Η Spirit Αεροναυπηγικά Συστήματα ΑΕ. (SAS technology, www.sas-tech.gr) είναι μια Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας. Ιδρύθηκε το 2020 σαν συνέχεια μιας προσπάθειας εφαρμοσμένης έρευνας στον τομέα των μη επανδρωμένων συστημάτων που ξεκίνησε το 2015. Η εταιρεία με έδρα τον Πειραιά (Κανθάρου 2), και ειδικεύεται στην σχεδίαση και κατασκευή μη επανδρωμένων συστημάτων όλων των τύπων. Οι τεχνικές εγκαταστάσεις της SAS Τechnology βρίσκονται στην Λεωφόρο Λαυρίου 196 στα Γλυκά Νερά και περιλαμβάνουν εργαστήρια ανάπτυξης σχεδίασης, γραμμή παραγωγής, χώρους έκθεσης προϊόντων και χώρους εκπαίδευσης.
H SAS Technology ανήκει στον όμιλο εταιρειών SPIRIT WORLD GROUP (www.spiritworld.gr) που ιδρύθηκε το 2004 με εδρα τον Πειραια και το Hong Kong από τον επιχειρηματία κ.Μιχάλη Σπυριδάκο και δραστηριοποιείται κυριως στον τομέα της ναυτιλίας με δυο (2) product Tanker ιδιοκτησίας της και διαφόρων άλλων τύπων πλοίων στην διαχείρισή της. Σήμερα ο όμιλος διαθέτει συνολικά 10 διαφορετικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Διαμεταφοράς, Logistic/e-commerce, Τρόφιμα, Διεθνές εμπόριο (Trading), Real Estate, Τουρισμό,Yachting & Τεχνολογία με την είσοδο της SAS Technology στον Όμιλο.

Σχετικά με την AMSTONE International Group for trading:
Η AMSTONE IG (www.amstoneig.com) είναι Αιγυπτιακή εταιρεία που είναι εγκεκριμένος προμηθευτής του Υπουργείου Άμυνας της Αίγυπτου, ενώ δραστηριοποιείται εμπορικά αντιπροσωπεύοντας αμυντικά συστήματα πολλές χώρες της ευρύτερης περιοχής Αφρικής και Μέσης Ανατολής. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία εκτός από την Αίγυπτο, στις ΗΠΑ το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γαλλία την Ρωσία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Από Μιχάλη Σπυριδάκο:

The 1st weaponized GREEK/EU UAV Pollicopter With Rockets only By SAS Technology .Full video and details fm Firing tests and several other new products comming soon….Stay Tuned!

https://www.facebook.com/mike.spiridakos/videos/858405991503690

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top