ΑΤΤΙΚΗ

ΣΠΑΤΕ: Δυναμική συνέχεια, προοπτικές και βράβευση του Ι. Χατζηθεοδοσίου

Σε μια φωτεινή εκδήλωση οι άνθρωποι του ΣΠΑΤΕ, διοικητικό συμβούλιο και μέλη γιόρτασαν τις 4 δεκαετίες ενεργούς παρουσίας του Συλλόγου, ανέδειξαν την δυναμική παρουσία του ΕΕΑ στην εξέλιξη του κλάδου, αναγνώρισαν, σε αυτό, την καθοριστική συμβολή του προέδρου του κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου στον οποίο απένειμαν συμβολικό βραβείο

και έθεσαν τις βάσεις για μια ακόμη πιο εποικοδομητική συνέχεια με νέες προοπτικές να διανοίγονται τόσο από την αυτόνομη δράση του όσο και την συλλογική συντεταγμένη του πορεία με τα άλλα Σωματεία του κλάδου κάτι που επιβεβαιώθηκε από τους θερμούς χαιρετισμούς και την παρουσία των Η. Τσολάκη (μέσω Skype) (ΠΟΑΔ), ,  Ι. Τοζακίδη  (ΠΣΣΑΣ),  Κ. Βλαχάκη ΕΕΑΕ και θ. Γουργούλη (ΠΣΑΣ) .

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης έγινε απολογισμός, παρουσιάστηκαν οι δράσεις, αναδείχθηκε η δυναμική του Συλλόγου μέσα από την συμμετοχή μελών στην διαδραστική συζήτηση που έγινε και ετέθησαν βάσεις κοινής αποδοχής για το μέλλον.

Μετά την Γενική Συνέλευση του ΣΠΑΤΕ οπότε και ξεκίνησε η εκδήλωση η πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ κυρία Μαρία Δημητριάδη και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ζόμπολας χαιρέτισαν τους παρευρισκόμενους και με ιδιαίτερη χαρά η κ. Δημητριάδη παρέδωσε την τιμητική πλακέτα ως δείγμα αναγνώρισης για την προσφορά του από το 2010 έως και σήμερα στην πρόοδο και προβολή του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στον πρόεδρο της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου.

 

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με ενθουσιασμό εξελίχθηκε η εκδήλωση ενώ ακολούθησε παρουσίαση συμπερασμάτων σχετικά με τον αθέμιτο ανταγωνισμό από την Νομικό του Συλλόγου κ. Αγάθη Μεταξά και στο πλαίσιο αυτό ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκης παρέθεσε συμπληρωματικά στοιχεία και ταυτόχρονα χαιρέτισε και την εκδήλωση του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα του ΕΕΑ και του insuranceeea.gr χορηγοί ήταν οι ασφαλιστικές εταιρείες GROUPAMA ,  ΕΘΝΙΚΗ και ΜΙΝΕΤΤΑ, τους οποίους και το δυναμικό του ΣΠΑΤΕ ευχαρίστησε για την πολύτιμη και συνεχή υποστήριξη τους στο έργο του Συλλόγου και στο πλαίσιο αυτό απηύθυναν χαιρετισμό οι εκπρόσωποι των ΕΘΝΙΚΗ  κ. Μιχάλης Τάτσης  και της  MINETTA κ. Χρ. Βαρλάς. Επίσης από την πλευρά της πολιτείας χαιρετισμό απέστειλε και διαβάστηκε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Μετά το πέρας των προγραμματισμένων διαδικασιών ακολούθησε γεύμα, χαλαρή συζήτηση και επισφραγίστηκε η συμπόρευση όλων στον κοινό σκοπό της ποιοτικής εξέλιξης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στον οποίο ο ΣΠΑΤΕ και το δυναμικό του έχουν θετική ανταπόκριση στα όσα εξελίσσονται με τις προσπάθειες του ΕΕΑ, της ΚΕΕΕ, των Επιμελητηρίων, των Σωματείων και των επαγγελματιών που από όλη τη χώρα συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στα κοινά.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top