ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ανακοίνωση για συμμετοχή στον εορτασμό των Θεοφανείων από τον Σύνδεσμο Ελλήνων  Βατραχανθρώπων

Ανακοίνωση-Πρόσκληση από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων

«Πειραιάς – Θεοφάνεια 2022.

Όποιο μέλος η φίλος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων επιθυμεί να συμμετέχει στην Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού που θα γίνει στις 06 Ιανουαρίου 2022 στο Λιμάνι του Πειραιά, θα πρέπει να πάρει τηλέφωνο, για να ενημερωθεί και να δηλώσει συμμετοχή, στον Γεν. Γραμματέα κ. Νάσο Λάμπρου Tηλ: 6932100570.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.»

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ιδρύθηκε υπό μορφή αθλητικού σωματείου το έτος 1992 και αποτελεί το πλέον αντιπροσωπευτικό σωματείο στην Ελλάδα, έχοντας στους κόλπους του χιλιάδες Βατραχανθρώπους (ΟΥΚ) , που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση και έλαβαν πτυχίο Υποβρυχίου Καταστροφέα, μονίμους και εφέδρους, εν ενεργεία και μη.

Ο ΣΕΒ έχει αναπτύξει πολυποίκιλη δράση τόσο στον τομέα της υποστήριξης των δικαιωμάτων των Βατραχανθρώπων, με τη διεκδίκηση και επιτυχία αναγνώρισης της αξίας του πτυχίου ΥΚΤ για εκπαίδευση αυτοδυτών, όσο και σε πλήθος άλλων τομέων, όπως: 1. Η αλληλοϋποστήριξη. 2. Η παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις θεομηνιών και εκτάκτων αναγκών (σεισμοί, πλημμύρες, φωτιές κλπ). 3. Η αναζήτηση αγνοουμένων. 5. Η προστασία της φύσης και ιδιαιτέρως της θάλασσας με συνεχείς καθαρισμούς βυθών σε όλη της Ελλάδα. 6. Η συμμετοχή μας σε εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης. 7. Η διατήρηση της φυσικής κατάστασης των μελών μας και υψηλού βαθμού ετοιμότητας για παροχή των υπηρεσιών μας, όπου τΙς χρειάζεται η πατρίδα και η κοινωνία. 8. Η έκδοση τριμηνιαίου εντύπου υπό τον τίτλο “Ο ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΣ”, που διανέμεται δωρεάν στα μέλη μας και σε ενδιαφερομένους φίλους του Συνδέσμου.

Tοποθεσία ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ 85511- ΖΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προϊόντα Εκπαίδευση – Εθελοντισμός – Αλληλεγγύη – Δράση

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο 210-4287838 & 6932786383

Διεύθυνση email oyksev@gmail.com

σελίδα  στο facebookhttps://www.facebook.com/groups/67059926659

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top