ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Βία και ανθρώπινα δικαιώματα από την Πολύμορφη και τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πειραιά

Η Πολύμορφη και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πειραιά  πραγματοποίησαν την Τρίτη 7/12, μια ενδιαφέρουσα  συζήτηση   με θέμα την ευαισθητοποίηση του κοινού στα φαινόμενα βίας που μαστίζουν την καθημερινότητά μας, που πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Συμμετείχαν:

Λευτέρης Γιοβανίδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δ.Θ.Π.

Νικόλαος Ποιμενίδης, Εισαγγελέας Εφετών

Ηλίας Μπογιόκας, Ιατροδικαστής Πειραιά

Μαργαρίτα Ανδρουλή, Ποινικολόγος

Γεωργία Κολέτου Τσιλίκη, Ψυχοθεραπεύτρια – Κοινωνική Ανθρωπολόγος

Χρήστος Καλύβας, Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας – Ψυχολόγος

 

Συντονίστρια συζήτησης: Ξανθένια Μαντά, Διευθύντρια Προγραμμάτων ΣΟΠ και Πρόεδρος Πολύμορφης

 

Από την Πρόεδρο της Πολύμορφης κ.Ξανθένια Μαντά:

Η συμμετοχή σας στη χθεσινή εκδήλωση “Βία και Ανθρώπινα Δικαιώματα” ήταν συγκινητική και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το πάνελ των ομιλητών: Ηλία Μπογιόκα, Ιατροδικαστή, Νικόλαο Ποιμενίδη, Εισαγγελέα Εφετών και Προέδρο του Καλού Ποιμένα, Μαργαρίτα Ανδρουλή, Ποινικολόγο, Γεωργία Κολέτου Τσιλίκη, Ψυχοθεραπεύτρια και Κοινωνική Ανθρωπολόγο, Χρήστο Καλύβα, Ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας – Ψυχολόγο,

που μοιράστηκαν μαζί μας σκέψεις, εμπειρίες και γνώσεις πάνω στο θέμα της αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ακόμα, ένα θερμό ευχαριστώ στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΘΠ, Λευτέρη Γιοβανίδη, που υποστήριξε και καλωσόρισε τη χθεσινή εκδήλωση, καθώς και στο Κανάλι 1 Πειραιά, που βρίσκεται πάντα δίπλα στα σημαντικά που συμβαίνουν στην πόλη μας.

Τέλος, όπως κάθε φορά, τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Πολύμορφης ήταν εκεί, με την καθοδήγηση της Xanthenia Mantas και μας συγκίνησαν με ένα δρώμενο αφιερωμένο στις γυναίκες που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωπες με τη βία, πληρώνοντας το τίμημα, όχι λίγες φορές, ακόμα και με την ίδια τους τη ζωή.

Ευχαριστούμε ακόμα τη Μυρτώ Αλτάνη για τα εξαίσια γραφιστικά υλικά που “έντυσαν” την εκδήλωση.

Σοροπτιμιστικος όμιλος Πειραιά

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά / Municipal Theatre of Piraeus

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Sotia Giannouli , Maria Kanakaki , Maria Karamalegou , Olga Drossou , Rena Vlamou , Eleni Theofilopoulou , Xara Levanti , Δήμητρα Μεράντζα , Kiriaki Paul

 

Ξανθένια Μαντά

 

 

Λευτέρης Γιοβανίδης

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top