ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Saint-Paul δώρισε αγαθά στον “΄Αλλο Άνθρωπο”

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής “SAINT PAUL”

“Η δράση ενίσχυσης του «Άλλου Ανθρώπου» στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Ο Σύλλογός μας με τα ποσά τα οποία συγκέντρωσε μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα και κατόπιν συνεννόησης με επιχείρηση χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών, παρέδωσε πάνω από 1 τόνο από πορτοκάλια, μανταρίνια, αχλάδια, πατάτες, λάχανα, κρεμμύδια και καρότα ενώ παράλληλα συγκεντρώσαμε 10 πλήρεις τσάντες από μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, πελτέδες, φακές και άλλα παρεμφερή αγαθά καθώς και ρούχα τα οποία παραδόθηκαν επίσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναπόφοιτους όπως και όλη τη Λασαλιανή οικογένεια οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Για το τέλος, ιδιαίτερη μνεία στα μέλη του Δ.Σ. τα οποία αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια τόσο υλικά όσο και ηθικά όπως επίσης και στον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου,Γιώργο  Χουρδάκη ο οποίος οργάνωσε και συντόνισε άρτια αυτή τη δράση.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, περισσότερη ευημερία και λιγότερα προβλήματα.”

Ο Άλλος  Άνθρωπος

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαγειρεύει καθημερινά στους δρόμους, από το 2011 έως και σήμερα. *Υπάρχουν 10 κουζίνες(αυτοδιαχειριζόμενες) περίπου πανελλαδικά του Άλλου Ανθρώπου και ελπίζουμε να γίνουν κι άλλες παρόμοιες δράσεις στο μέλλον. 🔺Μοναδικοί χορηγοί είναι οι απλοί άνθρωποι, που προσφέρουν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, χρόνο, υπηρεσίες και οικονομική στήριξη των λειτουργικών εξόδων. Δεν θέλει να γίνει ΜΚΟ και δεν δέχεται επιχορηγήσεις από κανένα επίσημο φορέα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top