ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Capital Link εγκαινιάζει τη σειρά “CAPITAL LINK COMPANY PRESENTATION SERIES”

Η Capital Link εγκαινιάζει τη σειρά “CAPITAL LINK COMPANY PRESENTATION SERIES” (Παρουσιάσεις Εισηγμένων Ναυτιλιακών Εταιρειών) από 13 έως 27 Ιανουαρίου, 2022 |10:00 πμ – 12:00 μμ, ώρα Ν.Υ.

 

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Η Capital Link διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων, όπου θα συμμετάσχουν τα ανώτερα διοικητικά στελέχη 13 εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών και θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα, τη στρατηγική, και την ανάπτυξη και τις προοπτικές τους σε ένα ευρύτερο επενδυτικό κοινό.

Αυτή η σειρά πραγματοποιείται στις αρχές του έτους και πριν από την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων του 2021, προσφέροντας στους επενδυτές την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά νέα κορυφαίων εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών. Ομοίως, οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το προφίλ και τη στρατηγική τους σε ένα ευρύτερο και στοχευμένο κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο link https://webinars.capitallink.com/2022/company_presentation/ .

 

ΔΟΜΗ WEBINAR

Κάθε ενότητα θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά. Θα αποτελείται από μια παρουσίαση (slides presentation) διάρκειας 20+ λεπτών, και θα κλείνει με απαντήσεις σε ερωτήσεις (Q&A) των συμμετεχόντων του webinar.

ΕΝΟΤΗΤΑ Q&A – ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους ομιλητές, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, είτε ζωντανά μέσα από την ειδική λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας (Zoom), είτε στέλνοντας τις ερωτήσεις εκ των προτέρων μέσω email στο: webinars@capitallink.com .

 

1×1 MEETINGS ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν 1×1 meetings με τις διοικήσεις των εταιρειών μέσα από την Ενότητα “1×1 Meetings” στην ιστοσελίδα της Εγγραφής, ή στέλνοντας email στο webinars@capitallink.com .

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top