?>
ΑΤΤΙΚΗ

MEGA BROKERS: Επικεφαλής Ομαδικών Ζωής και Υγείας ο κ. Γρηγόρης Κουδούνης

Με νέα δομή και στελέχωση του τμήματος Ομαδικών Ασφαλίσεων στον Κλάδο Ζωής και Υγείας καλωσόρισε το 2022 η MEGA Brokers.
Επικεφαλής του τμήματος αναλαμβάνει ο κύριος Γρηγόρης Κουδούνης ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των Ομαδικών Ασφαλίσεων και έχει υποστηρίξει με επιτυχία μεγάλο αριθμό πολυεθνικών και Ελληνικών μεγάλων επιχειρήσεων στη διαχείριση των Ομαδικών τους Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας.

Το τμήμα Ομαδικών Ασφαλίσεων, το οποίο υπάγεται οργανωτικά στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της Εταιρίας υποστηρίζοντας τεχνικά  αλλά και σε επίπεδο επικοινωνίας.
Στόχος τους τμήματος είναι η διεύρυνση εργασιών Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας.

Ο κ. Γιάννης Παππάς, Διευθυντής Κλάδου Ζωής και Υγείας, τόνισε:

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Κουδούνης με την εμπειρία του θα υποστηρίξει αποτελεσματικά την  ανάπτυξη των Ομαδικών Ασφαλίσεων, προσθέτοντας αξία για τους συνεργάτες και τους πελάτες της Εταιρίας μας. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα»

Ο κ. Γρηγόρης Κουδούνης δήλωσε :

«Με μεγάλη χαρά αναλαμβάνω ως Επικεφαλής την οργάνωση και ανάπτυξη του Κλάδου Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής στην MEGA Brokers, ηγέτιδας Εταιρίας στο χώρο της διαμεσολάβησης στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Η πολυετής εμπειρία μου στο Κλάδο Ομαδικών Ασφαλίσεων σε συνδυασμό με την δυναμική της Εταιρίας, αποτελούν εχέγγυα θετικών αποτελεσμάτων»
Mega Brokers

Η Mega Brokers είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Η Mega Brokers σε αριθμούς

+ 1.479 Συνεργάτες

+250.000 Πελάτες

+30 Χρόνια

Επικοινωνία: 210 9225825

Δείτε περισσότερα για την εταιρεία εδώ:

https://megabroker.gr/

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top