ΑΤΤΙΚΗ

Η FOOD EXPO από 𝟭𝟮 έως 𝟭𝟰 Μαρτίου 𝟮𝟬𝟮𝟮, στο 𝗠𝗲𝘁𝗿𝗼𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗮𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗼

Η 𝐅𝐎𝐎𝐃 𝐄𝐗𝐏𝐎, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, θα πραγματοποιηθεί από 𝟭𝟮 έως 𝟭𝟰 Μαρτίου 𝟮𝟬𝟮𝟮, στο 𝗠𝗲𝘁𝗿𝗼𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗮𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗼, σε ένα covid-free περιβάλλον και θα υποδεχτεί για ακόμα μία χρονιά χιλιάδες επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.
Με τη συμμετοχή 1.200 Ελλήνων και ξένων εκθετών, 2.500 χιλιάδες διεθνείς αγοραστές και 700 στοχευμένους hosted buyers, 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, θα αποτελέσει και πάλι ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.
Το αύριο του F&B κλάδου και η γαστρονομική υπεροχή των ελληνικών προϊόντων της Ελλάδας θα πρωταγωνιστήσουν στα special events της FOOD EXPO 2022, μέσα από στοχευμένα workshops και live cooking shows. Πιο συγκεκριμένα:

𝗠𝗲𝗱𝗶𝘁𝗲𝗿𝗿𝗮𝗻𝗲𝗮𝗻 𝗚𝗮𝘀𝘁𝗿𝗼𝗻𝗼𝗺𝘆 𝗙𝗼𝗿𝘂𝗺: Η γαστρονομική υπεροχή και ποιότητα των προϊόντων της Ελλάδας θα προβληθούν μέσα από μοναδικά πιάτα που θα δημιουργήσουν καταξιωμένοι chefs και τις τρεις ημέρες της έκθεσης στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο 𝗛𝗮𝗹𝗹 𝟭.

𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽𝘀 & 𝗦𝗲𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝘀: Σημαντικές ομιλίες, ενδιαφέρουσες ημερίδες και πετυχημένα case studies θα διαμορφώσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα στο Workshops & Seminars stage στο 𝗛𝗮𝗹𝗹 𝟮 και τις τρεις ημέρες της έκθεσης.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: ΜΑΡΤΙΟΣ 2022-Συνέδρια-Εκθέσεις- Εκδηλώσεις - Piraeus365

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top