ΑΤΤΙΚΗ

MEGA BROKERS: Ανακοινώνει τη συνεργασία της με τoν Όμιλο HHG στον Κλάδο Ζωής και Υγείας

Η Mega Brokers ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Όμιλο HHG (Hellenic Health Group) υλοποιώντας για άλλη μια φορά τη διαχρονική δέσμευσή της για υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες και τους πελάτες τους.

Πλέον όλοι οι πελάτες του Δικτύου Συνεργατών που έχουν συνάψει Ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε οποιοδήποτε κλάδο ασφάλισης με οποιαδήποτε Ασφαλιστική Εταιρία, μέσω της Mega Βrokers, μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακές υπηρεσίες υγείας στα νοση-λευτικά Ιδρύματα του Ομίλου HHG.

Αναλυτικά οι παροχές και οι διαδικασίες έγιναν γνωστές  πρόσφατα σε διαδικτυακή παρουσίαση από τους ανθρώπους του Ομίλου HHG στους συνεργάτες της Mega Βrokers.

Σχετικά με τον Όμιλο HHG

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2018 με όραμα να πρωταγωνιστήσει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος διαθέτει 6 κορυφαία θεραπευτήρια στην Ελλάδα –Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic και τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot.

Οι πρότυπες νοσηλευτικές μονάδες του HHG παρέχουν υψηλής ποιό-τητας ιατρική φροντίδα και διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες για κάθε θέμα υγείας, από τη γέννηση έως την τρίτη ηλικία, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Η Mega Brokers είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Η Mega Brokers σε αριθμούς

+ 1.479 Συνεργάτες

+250.000 Πελάτες

+30 Χρόνια

Επικοινωνία: 210 9225825

Δείτε περισσότερα για την εταιρεία εδώ:https://megabroker.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top