?>
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα της ποίησης και του επιχειρείν από την Πολύμορφη και τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πειραιά

Αυτή την Τρίτη 29  Μαρτίου 2022, στις 20.00 έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε στον χώρο της Πολύμορφης μια εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πειραιά αφιερωμένη στη γυναίκα μέσα από την ποίηση και το επιχειρείν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν για το έργο τους η επιχειρηματίας και Διευθύντρια του ΠΕΚΑΜΕΑ, Φωτεινή Μάργαρη και η αρχαιολόγος, στιχουργός και ποιήτρια, Μαρία Γκουτζαμάνη.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Άδηλες Σκέψεις” της κ. Γκουτζαμάνη για την οποία θα μιλήσουν εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτισμού και της τέχνης.

 

 

Είναι τιμή τόσο για εμάς στην Πολύμορφη όσο και για την ποιήτρια Maria Goutzamanis , το γεγονός ότι η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Άδηλες Σκέψεις”, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα μας, την Τρίτη 29 Μαρτίου, στη Σφακίων 33, στον Προφήτη Ηλία στον Πειραιά, χαίρει της αιγίδας του Istituto Ellenico di Cultura – Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτισμού . Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Φράγκο για την υποστήριξή του στην εκδήλωσή μας αυτή.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top