ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Νοσοκομείο  ΜΕΤΑΞΑ: Πρωτοποριακές Υπηρεσίες – Αποτελεσματική Διάγνωση

Από τον Χαράλαμπο  Τουμπέκη ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΜΕΤΑΞΑ»

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναβάθμισης του νέου στερεοτακτικού συστήματος βιοψίας μαστού (ΜΑΜΜΟΤΟΜΕ) που διαθέτει το Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ διενεργήθηκε η πρώτη αναίμακτη βιοψία μαστού στο νέο ανακαινισμένο χώρο του ακτινολογικού τμήματος.

Είναι σημαντικό για το Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ η δημιουργία μια πρότυπης για τα εγχώρια δεδομένα ολοκληρωμένης διαγνωστικής δομής που απευθύνεται σε γυναίκες με προβλήματα στην υγεία των μαστών της. Με της νέας τεχνολογίας μηχάνημα και με αυτή την απόλυτα ακριβής διαδικασία παρέχουμε τη δυνατότητα στις γυναίκες να μπορούν να διαγνωστούν με προβλήματα στο μαστό χωρίς να πρέπει κατα ανάγκη να οδηγηθούν στο χειρουργείο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καταφέραμε να προμηθεύτουμε το νέο ΜΑΜΜΟΤΟΜΕ και να προσφέρουμε στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφάμμιλες των ανάλογων διεθνών καταξιωμένων κέντρων.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ παραμένει προσηλωμένη στο έργο της και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στην διασφάλιση παροχής υψηλού επιπέδου ιατρικών Υπηρεσιών.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top