?>
ΑΤΤΙΚΗ

Ο Γ.Χατζηθεοδοσίου για την απώλεια του Δημήτρη Κοντομηνά :«ΗΤΑΝ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!»

Συλληπητήριο μήνυμα του κ.Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ,Προέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,Προέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της ασφαλιστικής εταιρείας   Mega Brokers SA, για την απώλεια του Δημήτρη Κοντομηνά

 

«Σήμερα με το λυπηρό γεγονός της απώλειάς του θέλω να πω ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς έγραψε την ιστορία του αυτοδημιούργητου ανθρώπου και επιχειρηματία πολύ διαφορετικά από τόσους άλλους. Διεκδίκησε, πάλεψε, προσπάθησε και τελικά άνοιξε δρόμους, ενέπνευσε επιχειρηματίες, ασφαλιστές, ανθρώπους κάθε οικονομικής επιστημονικής, και κοινωνικής προέλευσης. Είχε τον τρόπο του. Η μνήμη του ανεξίτηλη σε όσους τον γνώρισαν. Η ιστορία του και τα όσα άμεσα ή έμμεσα απέδωσε στην οικονομική ζωή της χώρας, και σε όσους τον γνώρισαν είναι χαραγμένα στις μνήμες μας. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς δημιούργησε την δική του σχολή στην ασφαλιστική αγορά την οποία ως κλάδο ποτέ δεν εγκατέλειψε ασχέτως εάν επιχειρηματικά ανοίχτηκε και σε άλλους στίβους. Οι Έλληνες ασφαλιστές, όλοι ανεξαιρέτως, έχουν να τον θυμούνται και να αναφέρονται σε αυτόν. Πιστεύω ότι ως άνθρωπος και επιχειρηματίας άφησε μεγάλη παρακαταθήκη με την ιστορία του. Για την επιχειρηματική κοινότητα, την ασφαλιστική αγορά και τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης το όνομά του θα παραμείνει ως σημείο αναφοράς έμπνευσης, δημιουργικότητας και συνδεδεμένο με την τόλμη.

Συλλυπούμαι τους οικείους του”.

Στη φωτογραφία από αρισ. ο κ.Χατζηθεοδοσίου λαμβάνει βράβευση για την ασφαλιστική του εταιρεία  Mega Brokers  SA, από τον κ.Κοντομηνά, φωτογραφία  αρχείου.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top