ΑΤΤΙΚΗ

Στο 4ο ΕΠΑΛ Πειραιά Ναυτικής Κατεύθυνσης «Νίκος Καββαδίας» ο Πρόεδρος Β.Ε.Π.

Το 4ο ΕΠΑΛ Πειραιά Ναυτικής Κατεύθυνσης «Νίκος Καββαδίας» επισκέφτηκε την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, στα πλαίσια των δράσεων του Επιμελητηρίου για την αναβάθμιση και ανάδειξη της Τεχνικής Εκπαίδευσης, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου, Αντώνη Αρχοντή και Νικόλαο Διακάκη, αντίστοιχα, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μεταποίησης ΒΕΠ, Γιώργο Λυγερό και την Ειδική Σύμβουλο ΒΕΠ, Ευδοκία Μαυρομμάτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας του ΕΠΑΛ με το Β.Ε.Π. για την σύνδεση της τεχνικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και συγκεκριμένα πώς οι μαθητές του ΕΠΑΛ θα έρθουν σε επαφή με τις επιχειρήσεις –  μέλη του Επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται σε παραναυτιλιακά επαγγέλματα, έτσι ώστε να αποκτήσουν γνώση της λειτουργίας των χώρων εργασίας όπου μελλοντικά δύναται να εργαστούν και να ακούσουν από επιχειρηματίες του κλάδου την επαγγελματική τους εμπειρία.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις με παραναυτιλιακά επαγγέλματα καθώς και μια σειρά ενεργειών από το Β.Ε.Π. με στόχο την κάλυψη των αναγκών του εν λόγω ΕΠΑΛ στα εργαστήρια που διαθέτει.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top