ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

2 Βραβεία για τα λογιστικά γραφεία “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ”

Ο Δημήτρης  Ίσαρης  είναι πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης – Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων (Έτος Αποφοίτησης 1988) και κάτοχος MASTER Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Είναι κάτοχος Άδειας Άσκησης Οικονομολογικού Επαγγέλματος (Α.Μ.28662/1992) , κατέχει Άδεια Ελεγκτού Ανωνύμων Εταιρειών με (Α.Μ.28662/1992) όπως επίσης είναι και κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος: Λογιστή – Φοροτεχνικού A’ Τάξης (Αριθμός Αδείας 35068/2003) .

Επίσης είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής   ΛΑΕΚ  Αριθμός Εισηγητή :  20137 και Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά.

Το Δεκέμβριο του 1992 ίδρυσε Λογιστικό Γραφείο στον Κορυδαλλό μαζί με την σύζυγό του και επίσης λογίστρια Κα. Βογιαντζή Σταυρούλα πτυχιούχο ΤΕΙ Πειραιά και κάτοχο Αδείας Ασκήσεως Επαγγέλματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Β’ Τάξης με Α.Μ 0121186.

Στην αρχική φωτογραφία βλέπουμε από αρισ. τον κ.Γιώργο Μυλωνά, την Σταυρούλα Βογιαντζή, τον Δημήτρη  Ίσαρη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  και ο ίδιος

“ Από τότε μέχρι και σήμερα προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κυρίως ως Φοροτεχνικό λογιστικό γραφείο αλλά και ως σύμβουλοι επιχειρήσεων με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Στόχος μας είναι οι ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και δέσμευσή μας η προσφορά του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών με συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελματισμό.

Με την άριστη οργάνωση μας και με την πανεπιστημιακή γνώση και εξειδίκευση του προσωπικού μας και των συνεργατών μας που ο αριθμός τους φτάνει τα 20 άτομα, έχουμε δώσει έμφαση στην Υπευθυνότητα, στην χρήση της μηχανογράφησης και της σύγχρονης τεχνολογίας για την άμεση πληροφόρηση των αλλαγών σε Φορολογικά, Εργατικά, Ασφαλιστικά θέματα και στην συνεχή ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησής σας βασιζόμενοι στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας.

Το 2006 με δική μας πρωτοβουλία αλλά και την συμβολή περίπου 30 συναδέλφων ιδρύεται ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά στον οποίο ο Κος Ίσαρης διατελεί Πρόεδρος του Συλλόγου μέχρι σήμερα με πάνω από 150 μέλη ’’

Επίσης ο Κος Ίσαρης διετέλεσε Εισηγητής σεμιναρίων τα δέκα τελευταία χρόνια σε ολόκληρη την Ελλάδα με θέματα ειδικευμένους κλάδους της Λογιστικής όπως:

  • Λογιστική Τουριστικών Γραφείων.
  • Λογιστική Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.
  • Λογιστική Μεταφορικών εταιρειών και Ναυτικών Πρακτορείων.
  • Φορολογική Νομοθεσία – ΦΠΑ.
  • Ανώνυμες Εταιρείες (Ιδρυση – Μετατροπή – Συγχώνευση).

Το 2014 μετουσιώθηκε η παραπάνω διδακτική εμπειρία και σε Συγγραφικό έργο και προχώρησε στην έκδοση του πρώτου του βιβλίου με θέμα «Η Λογιστική στον Τουριστικό τομέα » που αναλύει την Λογιστική στα Τουριστικά Γραφεία, τις Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια διατέλεσε Εισηγητής Σεμιναρίων σε δεκάδες Σεμινάρια που οργανώθηκαν μέχρι σήμερα από τον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά, όπως επίσης σε Σεμινάρια που οργανώθηκαν από το ΕΚΠΑ , από το Μεταπτυχιακό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και από τον ΟΕΒΕ Χίου, με θέματα κυρίως την Λογιστική Τουριστικών Γραφείων. την Λογιστική Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων , τη Φορολογία Εισοδήματος και τον ΦΠΑ.

Σήμερα το Λογιστικό Γραφείο του Κου Ίσαρη έχει την τήρηση του Λογιστηρίου άνω των 200 Εταιρειών διαφόρων αντικειμένων με έμφαση στις μεγάλες Μεταφορικές , στις Τουριστικές και Ξενοδοχειακές , στα Τουριστικά γραφεία , και Εμπορικές επιχειρήσεις.

Το Δεκέμβριο του 2001 ίδρυσε Λογιστικό Γραφείο στον Πειραιά μαζί με την σύζυγό του και επίσης λογίστρια Κα. Βογιαντζή Σταυρούλα πτυχιούχο ΤΕΙ Πειραιά και κάτοχο Αδείας Ασκήσεως Επαγγέλματος Β’ Τάξης με Α.Μ 0121186 και με την συνεργασία και συμβολή ενός άξιου συνεργάτη και συναδέλφου του Κου Γεωργίου Μυλωνά.

Το 2019 το γραφείο μας στον Πειραιά λόγω επέκτασης και ανάπτυξης σε αριθμό προσωπικού αλλά και πελατολογίου μεταφέρθηκε στο Νεοκλασικό ακίνητο στο κέντρο της πόλης του Πειραιά επί της οδού Υψηλάντου και Σωτήρος. Το Γραφείο έχει την τήρηση του Λογιστηρίου άνω των 150 Εταιρειών διαφόρων αντικειμένων με έμφαση λόγω του Λιμένος του Πειραιά σε Ναυτιλιακές επιχειρήσεις , στις Τουριστικές και Ξενοδοχειακές , στα Τουριστικά γραφεία , και Εμπορικές επιχειρήσεις με την στήριξη 7 άξιων Συναδέλφων.Στο Γραφείο μας στεγάζονται και τα Γραφεία του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά ( Σ.Ο.Λ.Π ).

Το 2018 ίδρυσε νέο Λογιστικό Γραφείο στον Καρτεράδο της Σαντορίνης στο ομορφότερο νησί της Ελλάδος , με την συνεργασία και συμβολή ενός άξιου συνεργάτη και συναδέλφου του Κου Εμμανουήλ Ρούσσου.

Από αρισ. Ε.Ρούσσος, Δ.Ίσαρης

 

Ο Κος Ρούσσος Εμμανουήλ είναι πτυχιούχος της Σχολής ΑΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής επίσης τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού τμήματος Τραπεζικής – Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και τέλος κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Β’ τάξης με Α.Μ 0112714.

Παντρεύοντας την 25ετή εμπειρία, τη γνώση και  την διδακτική εμπειρία του Κου Ίσαρη ο οποίος ήταν και είναι Εισηγητής σεμιναρίων τα τελευταία δέκα χρόνια σε ολόκληρη την Ελλάδα ,ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει και Συγγραφικό έργο με  την έκδοση του πρώτου του βιβλίου με θέμα «Η Λογιστική στον Τουριστικό τομέα » που αναλύει την Λογιστική στα Τουριστικά Γραφεία , τις Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, και την όρεξη για δουλειά και συνεχή μάθηση και γνώση του Κου Ρούσσου καταφέραμε να δημιουργήσουμε το  Φοροτεχνικό – Λογιστικό γραφείο  το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις Κυκλάδες και κυρίως στο νησί της Σαντορίνης αλλά και στα γύρω νησιά όπως Φολέγανδρος – Ίος – Σύρος. και στη Πάτμο με την στήριξη 6 άξιων Συναδέλφων.

Πιστοποιώντας την εξωστρέφεια του γραφείου το Δεκέμβριο 2019 συμμετείχε στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με την παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο και εξελέγη για Τρίτη συνεχόμενη φορά από το 2013 έως σήμερα Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Ο.Ε.Ε.

Σήμερα διατελεί Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής του Κώδικα Δεοντολογίας των Λογιστών – Φοροτεχνικών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος,  Μέλος της Επιτροπής των Φοροτεχνικών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Επιτροπής MyData του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Τέλος είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής Πειραιά.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του Ομίλου μας πρέπει να αναφέρουμε την πρόσφατη βράβευση από την εταιρεία BOUSSIAS και το περιοδικό FIANANCEPRO τον Φεβρουάριο του 2022 ως το τρίτο καλύτερο Γραφείο στο Νομό Αττικής και το τρίτο καλύτερο βραβείο στα νησιά του Αιγαίου.

Η κριτική Επιτροπή επιβράβευσε φέτος λογιστικά Γραφεία της Περιφέρειας ανά Νομό σε αναγνώριση του ρόλου τους ως Συνεργάτες και σύμβουλοι για επαγγελματίες και επιχειρηματίες στις περιοχές που δραστηριοποιούνται.

 

ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣτΑ ΤΟΥ ΟΕΕ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΕΕ

ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

Από αρισ. ο Δημήτρης Ίσαρης με τον πρόεδρο του ΟΕΕ κ.Κωνσταντίνο Κόλλια

Από την τελετή της Βράβευσης

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΣΑΡΗΣ-ΡΟΥΛΑ ΒΟΓΙΑΝΤΖΗ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top