?>
ΑΤΤΙΚΗ

 Βέλτιστες προσεγγίσεις για τον ασθενή με ψωρίαση κατά πλάκας Live Διαδικτυακό Σεμινάριο

Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»  θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Βέλτιστες προσεγγίσεις για τον ασθενή με ψωρίαση κατά πλάκας», την Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 και ώρες 19:00-20:30  μέσω της σελίδα του στο Facebook. https://www.facebook.com/kalipso.gr.Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Viatris.

 

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Βιο-Ομοειδή φάρμακα-Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής με ψωρίαση κατά πλάκας» με ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Γεωργούτζο, Δ/ντή Ρευματολογικού Τμήματος Γ.Ν.Α. « Γ.Γεννηματάς»
  • « Ψωρίαση κατά πλάκας ένα συστηματικό νόσημα»με ομιλήτρια την κα Μαρία Πολίτου, Δερματολόγο, Επιμ. Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Δερματικών & Αφροδίσιων Νόσων « Ανδρέας Συγγρός»
  • «Ασθενής με ψωρίαση κατά πλάκας-Άλλες εκδηλώσεις εκτός του δερματικού εξανθήματος» με ομιλητή τον κο Ανδρέα Μπούνα, Ρευματολόγο, Υπεύθυνο Ρευματολογικού Τμήματος « Ολύμπιον Θεραπευτήριο», Γενική Κλινική Πατρών.

 

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του Σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.

###

Σχετικά με το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» 

Το Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ», είναι πανελλαδικός φορέας ενταγμένος στα εθνικά μητρώα φορέων παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και εθελοντικών ΜΗ.ΚΥ.Ο.  Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και τη ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η κοινωνική αποστιγματοποίηση της νόσου, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που τους συνδέει η κοινή νόσος, αποτελούν βασικούς στόχους του Σωματείου «ΚΑΛΥΨΩ». Τηλέφωνο Ψυχολογικής Υποστήριξης: 210 721 2002

Τα στοιχεία επικοινωνίας  του Σωματείου είναι: Χίου 29, 104 37 Αθήνα, www.kalipso.gr ,
e-mail: info@kalipso.gr

 

569/2/20.04.2022

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Alpha Public Relations
τηλ. 210 3645 629,  κα Ρούλα Μητά r.mita@apr.com.gr  ή/και
κα Καίτη Αντωνοπούλου k.antonopoulou@apr.com.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top