ΑΤΤΙΚΗ

ΕΕΑ: Κλαδική Έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 στο METROPOLITAN EXPO

Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ανακοινώνει τη διοργάνωση της επίσημης κλαδικής έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Oκτωβρίου 2022 στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας με διοργανωτή την εταιρεία RΟΤΑ.

Η Κλαδική Έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 θα διοργανωθεί ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο με την συγγενή επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022, που απευθύνεται στον τομέα των κατασκευών.

Μετά από απουσία πολλών ετών, η επίσημη εκδήλωση του αλουμινίου επιστρέφει για να διαμορφώσει τις εξελίξεις και να αποτελέσει το σημείο συνάντησης για όλη την αγορά.

Για το λόγο αυτό, η  Ελληνική Ένωση Αλουμινίου σας προσκαλεί να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για την έγκαιρη κράτηση εκθεσιακού χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργανώτρια εταιρεία στο 2111 801 801, ή να στείλετε το e-mail σας στο sales@rota.gr ή στον κο Χρήστο Καραμάνο στο c.karamanos@rota.gr.

 

πηγή https://www.profilnet.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top