?>
ΑΤΤΙΚΗ

Η FRANMAN συμμετείχε στον “Race for Autism Gr”για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Δήλωση από την εταιρεία FRANMAN:

“Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, τρέξαμε, συμμετέχοντας στο αγώνα δρόμου που διοργάνωσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Race For Autism Gr. Έναν αγώνα με στόχο την πληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση για τις διαταραχές του αυτισμού και τις ανάγκες των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους.

https://raceforautism.gr

Today, on World Autism Awareness Day, we ran in a race organized by the Non-Profit Organization “Race For Autism Gr”. This was a race to raise awareness for autism and the needs of autistic people and their families.”

https://raceforautism.gr/index_en.htm

Η Franman ιδρύθηκε το 1991 από τον Κωστή Φραγκούλη, ακολουθώντας το πάθος και το όραμά του για τη θάλασσα και τη ναυτιλία. Είναι το πρώτο marine trading house ναυτιλιακών υπηρεσιών της Ελλάδας, κατέχοντας ηγετική θέση στη διεθνή αγορά. Σήμερα η Franman  αντιπροσωπεύει πάνω από 130 εταιρείες, τους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές εξοπλισμού για εμπορικά πλοία, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα διαφοροποιημένων υπηρεσιών. Οι βασικοί πυλώνες δραστηριοποίησης είναι η προώθηση ναυπηγικού εξοπλισμού, οι επισκευές πλοίων, οι υπηρεσίες ασφαλείας, το trading ναυτιλιακού εξοπλισμού και εξαρτημάτων πλοίων, το engineering και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες. Με μεγάλη εμπειρία και έντονη παρουσία στις αγορές της Ιαπωνίας, της Ν. Κορέας και της Κίνας, η Franman εξυπηρετεί περισσότερους από 600 πελάτες στην Ελλάδα και σε 12 ακόμη χώρες.

www.franman.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top