ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο ΔΣ στην ΕΑΑΛΣ- Ο Σταύρος Βοϊδονικόλας πρόεδρος

Νέα Διοίκηση στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

Αρχαιρεσίες  πραγματοποιήθηκαν και η εκλογική διαδικασία ολοκλήρωθηκε για την  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού  Σώματος τον Απρίλιου του 2022.

Μια παρέα 12 αποστράτων συγκρότησαν   ομάδα με κοινό όραμα και σχέδιο ώστε η ΕΑΑΛΣ να γυρίσει σελίδα και να αποτελέσει ένα διεκδικητικό φορέα με κοινωνικό προσανατολισμό. Δέκα απ’ την ομάδα εξελέγησαν στο εντεκαμελές ΔΣ και αμέσως μετά το Πάσχα ξεκινάει η  δουλειά!

 

Μετά τις άψογες διαδικασίες αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου ΔΣ στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ που έγιναν το Σάββατο 16/4 συνήλθαν  οι έντεκα εκλεγέντες σε πρώτο διοικητικό συμβούλιο για τον καθορισμό των θέσεων στο προεδρείο της Ένωσης.

Με απόλυτη ομοφωνία επέλεξαν ως νέο Πρόεδρο της ιστορικής αυτής  Ένωσης που κλείνει φέτος 24 χρόνια, τον Σταύρο Βοϊδονικόλα , καθώς και με απόλυτη ομοφωνία εξέλεξαν  και τα άλλα μέλη του προεδρείου.

Πρόεδρος: Σταύρος Βοϊδονικόλας

Αντιπρόεδρος: Καραγεωργόπουλος Γιάννης

Γενικός Γραμματέας: Σαϊτάκης Δημήτρης

Εκτελεστικός Γραμματέας: Θεοφίλου Αντρέας

Υπ/νος επικοινωνίας και Τύπου: Κουράκος Κυριάκος

Αν.Γενικος Γραμματέας: Αποστολόπουλος Θανάσης

Ειδ.Γραμματέας- Επιμελητής: Πρέντζας Θανάσης

Ταμίας: Κοντάκου Ελένη

Μέλη: Μανωλάκος Βασίλης, Μελάς Γιώργος,

Μωράκης Κων.

 

Δήλωση του Προέδρου κ. Σταύρου Βοϊδονικόλα:

“Είμαι πολύ περήφανος που συνεργάστηκα με υπέροχους συναδέλφους και φίλους και το ” κοινό όραμα” αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά!

Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω έναν έναν για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν καθώς και τους εκατοντάδες συναδέλφων που πήραν μέρος στην διαδικασία των εκλογών! Υπόσχομαι πως θα τηρήσω, μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου, όλες τις υποσχέσεις που δημόσια διατυπώσαμε πριν από αυτές! Ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου τους καλούς συναδέλφους άντρες και γυναίκες απόστρατους του ΛΣ που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και τους αγαπημένους συναγωνιστές που αποδείξαμε τι μπορεί να πετύχει μια ομάδα ανθρώπων όταν υπάρχει εμπιστοσύνη,αγάπη για τον συνάδελφο και αποφασιστικότητα να πάμε την Ένωση μας στο Μέλλον που της αξίζει!!!”

Ξεκινήσαμε ήδη με απόφαση αλλαγής του σημερινού αναχρονιστικού καταστατικού της Ένωσης που θα κατατείνει στην δυνατότητα συμμετοχής ΟΛΩΝ των συναδέλφων και εκτός Αττικής στις εκλογικές διαδικασίες αλλά και στην δυνατότητα κοινών δράσεων!

ΥΓ: Ανεβάζω φωτογραφία από πρόσφατη επίσκεψη μου στην υπηρεσία που θήτευσα τα περισσότερα χρόνια,στο ΛΣ στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών Πειραιά για δηλώσω πως ποτέ δεν έπαψα να νοιώθω ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ και πως θα συνεχίσω να στηριζω- ουμε ως ΕΑΑΛΣ και τους εν ενεργεία συναδέλφους μας!!!

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top