ΚΟΙΝΩΝΙΑ

3οAegean Yachting Festival στη Ρόδο 21-23 Οκτωβρίου 2022

Το AegeanYachting Festival μεγαλώνει και μετακομίζει στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου

Η Ροδιακή εταιρεία BoatsAdvisorHub&Events, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εν μέσω πανδημίας και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων, το διάστημα 23-25.10.2020 το 1ο Aegean Yachting Festival καθώς και το 2ο Aegean Yachting Festival που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Ρόδου 22.10.-24.10.2021,γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία με περισσότερους από 7.500 επισκέπτες, 25 brokersαπό Ελλάδα και εξωτερικό, 21 εκθέτες και 58 σκάφη όλων των κατηγοριών.  Τα πρώτα δύο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν στην Μαρίνα Μαντράκι της Ρόδου.

Το 3οAegean Yachting Festival θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο νησί της Ρόδου από 21.10. έως 23.10.2022 αυτή τη χρονιά, αλλά μεταφέρεταιβστη Νέα Μαρίνα της Ρόδου και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, καθώς αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση από τα προηγούμενα χρόνια τόσο από πλευράς επισκεπτών όσο και από εκθέτες και σκάφη.

Σκοπός του συγκεκριμένου Φεστιβάλ είναι η προβολή και η ανάδειξη της περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου, ως ατμομηχανής του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας και σταυροδρόμι των χωρών της νοτιοανατολικής Μεσογείου, με απώτερο σκοπό, να συνεχίσει να αποτελεί θεσμό τα επόμενα χρόνια και σταθμό για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Τα οφέλη που αποκομίζει η χώρα μας και η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι πολλαπλά, καθώς ο θαλάσσιος τουρισμός βρίσκεται σε σταδιακά αναπτυσσόμενη πορεία και το κοινό που τον επιλέγει για την αναψυχή του, αντάξιο των προσδοκιών όλων των νησιωτών.

Τοποθετούμε το Νότιο Αιγαίο στο κέντρο του χάρτη της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, στον κλάδο του yachting με την συμμετοχή, εταιρειών ναύλωσης, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών, κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών και premium brands παγκόσμιου βεληνεκούς, προσελκύοντας τον τουρισμό που αξίζουν τα νησιά και η χώρα μας, αναπτύσσοντας έτσι μια νέα τάση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας.

Για 1η χρονιά φέτος μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την έκθεση σκαφών αναψυχής GrandPavois του LaRochelle Γαλλίας, της 5ης μεγαλύτερης έκθεσης παγκοσμίως, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε πέραν της διοίκησης της έκθεσης και αρκετούς εκθέτες αλλά και να διευκολύνουμε δικούς μας εκθέτες να παραστούν στην εκεί έκθεση προάγοντας την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μας, προσφέροντας συνδυαστικά και θελκτικά πακέτα συμμετοχής και για τις δύο εκθέσεις.

Tο Φεστιβάλ τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Υπουργείου Πολιτισμού, του ΕΟΤ, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, του ΔΟΠΑΡ, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου & της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Η στήριξη όλων, είναι πολύτιμη και αναγκαία.

Καλούμε όλους τους νησιωτικούς προορισμούς, τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού (ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, ναυτικούς πράκτορες, εταιρείες καυσίμων, προμηθειών, ναυτιλιακών ειδών, τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών κ.α.) να δώσουν βροντερό παρόν με την συμμετοχή τους ως εκθέτες, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό.

 

Πληροφορίες για συμμετοχή: BoatsAdvisor – Hub & Events,I. Καποδιστρίου 88-Ρόδος, Τηλ.2241400659 – 6936327277 www.aegeanyachtingfestival.comwww.boatsadvisor.com

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top