ΑΤΤΙΚΗ

Ημερίδα ΕΕΤΑΑ-ΠΕΔ Αττικής -ΚΕΔΕ “Χρηματοδοτικά Προγράμματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και τις ευκαιρίες για τους ΟΤΑ α΄βαθμού”

Το χρηματοδοτικό πλαίσιο της Νέας προγραμματικής Περιόδου και οι ευκαιρίες

για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

 

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) σε συνεργασία  με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.)Αττικής, διοργανώνειΕνημερωτική Ημερίδα που απευθύνεται στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής για τα:

“Χρηματοδοτικά Προγράμματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027

και τις ευκαιρίες για τους ΟΤΑ α΄βαθμού”.

 Στόχος της Ημερίδας είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και προετοιμασία των Ο.Τ.Α., για την αποτελεσματική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πηγών και εργαλείων της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 στην πόλη της Αθήνας  και θα  την παρακολουθήσουν αιρετά στελέχη της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμαρχοι, αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι ΔΕΥΑ, κ.λπ.).

 Τις εργασίες της Ημερίδας θα χαιρετίσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Σπύρος Σπυρίδων και Δημήτρης Μαραβέλιας, αντίστοιχα,ο Δήμαρχος Αθηναίων Κωνσταντίνος Μπακογιάννης,ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος,  οΠεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης καιΕκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ.Ε.

Στις εργασίες της Ημερίδας θα παραβρεθεί επίσης  και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

 

Οι εργασίες της Ημερίδας θα μεταδοθούν ζωντανά από τον σύνδεσμο :

https://youtu.be/FFioBZM5lDc

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top