ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Σεμίραμις Παληού εξελέγη μέλος του Global Maritime Forum

Μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Global  Maritime  Forum εξελέγη η Σεμίραμις  Παληού  διευθύνουσα  σύμβουλος της Diana Shipping και πρόεδρος της HELMEPA.

Tη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ανακοίνωσε την Τρίτη 26 Απριλίου το Global Maritime Forum, στο περιθώριο της ετήσιας γενικής συνέλευσης. Το GMF είναι  διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση των δυνατοτήτων της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Πρόεδρος εξελέγη ο Jan Dieleman, επικεφαλής της Cargill Ocean Transportation. Διαδέχθηκε τον Peter Stokes, ο οποίος ανέβηκε στον προεδρικό θώκο  του Global Maritime Forum από το 2017, οπότε και  ιδρύθηκε ο Οργανισμός.

«Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η Lynn, η Σεμίραμις και ο Unni δέχτηκαν να ενταχθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι τους φέρνουν μοναδικές και σημαντικές προοπτικές, καθώς και βαθιά κατανόηση και αναγνώριση των συλλογικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε ως βιομηχανία, συμβάλλοντας έτσι στην ικανότητα του Global Maritime Forum να φέρει θετικές αλλαγές για την κοινότητά μας.»

Είναι διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση των δυνατοτήτων της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top