ΑΤΤΙΚΗ

Συνάντηση του Προέδρου του ΕΕΑ με τον Δήμαρχο Αθηναίων

Στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα των κοινών δράσεων παραμένει η υλοποίηση του έργου «Agora Athens», που μπορεί να αναδείξει το ιστορικό εμπορικό κέντρο, ενισχύοντας σημαντικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε περιοχές όπως η Πλάκα και το Μοναστηράκι, ενώ αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση του τουρισμού.

Επίσης συζητήθηκε μία δράση η οποία δρομολογείται και αφορά στην επιστροφή ενός από τα ομορφότερα θεάματα του καλοκαιριού στις παρυφές της Ακρόπολης, το «Ήχος και Φως».

Τέλος, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τη δημιουργία θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να στηριχθεί περαιτέρω το επιχειρείν.

Όπως τόνισαν και ο Πρόεδρος του ΕΕΑ και ο Δήμαρχος Αθηναίων, η συνεργασία τους θα συνεχιστεί με στόχο τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στην πρωτεύουσα και ειδικά στο κέντρο της πόλης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top