ΝΑΥΤΙΛΙΑ

H Franman διακρίνεται και λαμβάνει πιστοποίηση ως Great Place toWork 2022

Άλλη μια διάκριση προστίθεται στο ενεργητικό της Franman καθώς, πληρώντας όλα τα απαραίτητα κριτήρια και ολοκληρώνοντας τη διαδικασία αξιολόγησης, έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work 2022.

Η κουλτούρα, το ήθος, το εργασιακό περιβάλλον και η ανάπτυξη των νέων στελεχών είναι μερικοί από τους πυλώνες που κάνουν τη Franman να ξεχωρίζει.

“H αξιοπιστία, ο υψηλός επαγγελματισμός,  η αναγνώριση των ικανοτήτων και η συνεχής ανέλιξη των ανθρώπων μας είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες” τονίζει ο CEO της Franman Κωστής Φραγκούλης. “Για περισσότερα από 30 χρόνια πλέον, η Franman συνεχίζει να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί λόγων των ανθρώπων της και της ομαδικής εργασίας. Παραμένει πάντοτε όμως σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε και να αναγνωρίζουμε πως πραγματικά αισθάνονται και τι σκέφτονται οι εργαζόμενοί μας. Η Πιστοποίηση “GreatplacetoWork” αποτελεί άλλο ένα σημάδι πως κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα συνεχίζουμε να κρατάμε το επίπεδο πολύ υψηλό και να παρέχουμε υπηρεσίες και λύσεις σε ένα χώρο που υπερήφανα μπορούμε να πούμε ότι είναι η ειδικότητά μας. Σε έναν τομέα που είναι μέσα στο DNA μας, στον πολύ απαιτητικό τομέα της Ναυτιλίας. Κι αυτό θα το κάνουμε διατηρώντας καταρχάς ένα πολύ υψηλό επίπεδο στο εσωτερικό της εταιρίας μας, τιμώντας και φροντίζοντας το εργασιακό μας περιβάλλον και τους ανθρώπους μας”.

 

Franman’s Certification as a Great Place to Work Hellas 2022.

A significant distinction for Franman as it receives the Great Place to Work 2022 Certification.

Culture, ethics, work environment and the development of new executives are some of the pillars that make Franman stand out.

“Reliability, high professionalism, recognition of skills and the continuous development of our people are among our key priorities,” said Franman’s CEO, Costis Frangoulis.

“For more than 30 years now, Franman has continued to evolve and lead the way because of its people and teamwork.

But it is always important for us to know and recognise how our employees really think and feel.

The “Great place to Work” Certification is another sign that we are moving in the right direction.

We will continue to keep the level high and provide services and solutions in a space that we can proudly declare as our specialty.

In a field that is truly a part our DNA, in the very demanding field of shipping.

And we will do this by first maintaining the highest standards within our company, honouring and caring for our work environment and our people “.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top