ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Στην Αθήνα το 96ο Παγκόσμιο Συνέδριο του International Propeller Club of the United States 

Με ιδιαίτερη χαρά τo Propeller Club, Port of Piraeus ανακοινώνει την ανάληψη και διοργάνωση του 96ου Παγκόσμιου Συνεδρίου όλων των Propeller Club, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 20-22 Σεπτεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Το φετινό Συνέδριο με τίτλο «WE ARE TOGETHER / TOGETHER FOR SHIPPING / TOGETHER FOR THE FUTURE» είναι το πρώτο παγκόσμιο ναυτιλιακό συνέδριο με φυσική παρουσία που διοργανώνεται στη χώρα μας μετά τη λήξη των περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Αποτελεί δε μεγάλη τιμή για την Ελλάδα η ανάθεση αυτής της διοργάνωσης, που θα είναι η 2η για την χώρα μας, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2007.

To εκτεταμένο, παγκόσμιο δίκτυο του Propeller Club που αποτελείται από 72 Club σε λιμάνια όλου του κόσμου θα δώσει το παρόν και θα θέσει τον τόνο και το περιεχόμενο σε αυτό το ενδιαφέρον τριήμερο αφιερωμένο στα νέα, τις εξελίξεις, τους προβληματισμούς και το μέλλον της ναυτιλίας.

“Με αυτό το Συνέδριο η Ελλάδα μπαίνει με έναν ακόμη πολύ σημαντικό τρόπο στο επίκεντρο της παγκόσμια ναυτιλίας. Παίρνει δηλαδή τη θέση που δικαιωματικά της αξίζει” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά Κωστής Φραγκούλης. “Θα είναι ένα Συνέδριο εθνικής και παγκόσμια σημασίας, γεμάτο από τα ιδεώδη της θάλασσας, της συνεργασίας, της εξέλιξης. Σας περιμένουμε να είστε όλοι μέρος του”.

H agenda και το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Στο μεταξύ, παρακαλούμε σημειώστε την ημερομηνία 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2022.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: ΜΑΪΟΣ 2022 AGENDA-Συνέδρια, Εκθέσεις,Ψυχαγωγία - Piraeus365

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top