?>
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: 1η Ημερίδα για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου η «1η Ημερίδα για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων» που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, με θέμα «Τέσσερα χρόνια εφαρμογής του Κανονισμού GDPR».
Τη διοργάνωση της Ημερίδας χαιρέτισαν με σύντομες ομιλίες τους κατά την έναρξη ο Πρόεδρος του ΔΣΠ κ. Ηλίας Κλάππας, η Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Πειραιά, Πρόεδρος Εφετών κα Αγγελική Κόφφα και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, καθηγητής κ. Άγγελος Κότιος.
Οι ομιλητές της Ημερίδας κ.κ. Ειρηνικός Πλατής, Ιωάννης Ιγγλεζάκης, Δημοσθένης Κυριαζής, Χαράλαμπος Κότιος, Ηλίας Πολλάλης, Κωννσταντίνος Τσαγκαρόπουλος, Γεώργιος Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Κακκαβούλης, Νικόλαος Φιστόπουλος και η κα Κάλλη Καρβέλη ανέπτυξαν μία ευρύτατη θεματική που σκοπό είχε να εξετάσει όλα τα καίρια ζητήματα που έχουν ανακύψει κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών εφαρμογής του Κανονισμού GDPR τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Τις εργασίες της Ημερίδας, οι οποίες ήταν σε πολύ υψηλό επιστημονικό επίπεδο, παρακολούθησε μεγάλος αριθμός δικηγόρων των Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας και Πειραιά, δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, πανεπιστημιακών καθώς και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων. Επίσης σημαντικός ήταν και ο αριθμός εκείνων οι οποίοι παρακολούθησαν την Ημερίδα από το κανάλι του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά στο YouTube μέσω ζωντανής μετάδοσης.
Η Ημερίδα περιλάμβανε δύο συνεδρίες, οι οποίες έχουν στο σύνολό τους μαγνητοσκοπηθεί και έχουν αναρτηθεί στο κανάλι YouTube του Δ.Σ.Π.
Επιστημονικός Υπεύθυνος ήταν ο Δικηγόρος Πειραιά κ. Ειρηνικός Πλατής, ο οποίος προσέφερε πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνολικά.
Τις δύο συνεδρίες της Ημερίδας συντόνισαν οι Δικηγόροι Πειραιά και μέλη του Δ.Σ. του ΔΣΠ κυρίες Μαρία Σταματογιάννη και Ισμήνη Ζώρζου, υπεύθυνες και για το σύνολο της διοργάνωσης.
Με δεδομένη τη σημαντική προσέλευση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν τα μέλη του ΔΣΠ για την επιστημονική αυτή εκδήλωση, ο ΔΣΠ μέσω του Πρόεδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Οργάνωσης Επιστημονικών Εκδηλώσεων δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων για όλα τα επιστημονικά ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας, με το ίδιο υψηλό επιστημονικό και οργανωτικό επίπεδο και καλούμε όλους να συμμετάσχετε στην προσπάθεια αυτή.

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Ι. Κλάππας

Η Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτα Α. Μπουρλετίδου

Η Υπεύθυνη της Επιτροπής
Επιστημονικών Εκδηλώσεων Ισμήνη Α. Ζώρζου

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top